Welkom op mijn weblog. Leuk dat je even langskomt.Ik ga hier mijn dagelijkse belevenissen neerpennen. Meestal zal dat over de hobby's gaan (Quilten, borduren en samen met DH Rene fietsen en met de caravan weggaan) Maar ook wat me nog meer bezig houd in het leven. Na een erg moeilijk 2010 proberen Rene en ik de draad weer op te pakken.

dinsdag 8 mei 2012

helemaal blij!

Lieve allemaal,

Vandaag de controle bij de longarts, ik kom binnen en hij zegt: laat me raden, je hebt het benauwd en je hebt weer kriebelhoest. Dat klopt dus helemaal.

Dat is littekenweefsel en ik mis nu wat longinhoud. Wordt misschien nog iets beter maar zeker is dat niet. Nou ja daar kan ik mee leven. Over 6 weken weer terug! Hij dacht over om prednison te geven tegen de benauwdheid maar dat moet ik zelf aangeven als het te erg wordt. Ik hoop van niet…

Zingen mag ik ook, de vraag is of ik genoeg lucht heb en als ik erg ga hoesten dan stoppen.

We zijn helemaal blij….!

Ondertussen hebben we een maand in Brabant op de camping gestaan. Van half maart tot half april en het was heerlijk stil daar. De natuur ging zich ontluiken en dat is ieder jaar weer een voorjaarswonder vinden wij.
De 1e week van mei zijn we ook weer weekje naar Barbant getrokken wat er hing een quilt van mij in Veldhoven. De Delftsblauwe.

LiefsAnsje


13 opmerkingen:

Ans zei

Goed berichten toch wel? Ik heb je quilt bewonderd, wat is die weer netjes gemaakt. Ik vond dit jaar veel art quilts, wat niet echt mijn ding is. Gelukkig hingen er ook genoeg die ik wel mooi vond. Het beste met je gezondheid. Ik hoop dat het hoesten niet erger wordt, dan hoef je misschien niet aan de prednison. Groetjes, Ans

Annie Kingma.Bonnema zei

Hallo Ansje.
Blij weer eens een berichtje op je blog te lezen.
Toch wel goede berichten, en mag de hoest weg blijven
En je quilt op de tentoonstelling, geweldig wat is die mooi.
Hoop dat het verder goed mag gaan met je gezondheid, en fijn genieten in Brabant.
Groetnis Annie

Ada zei

Ik heb hem zien hangen ...hij is prachtig.!

Shirley zei

Ik zag thuis pas, in het boekje, dat-ie van jouw was, wat een blikvanger! En de vlag uit vanwege goede nieuws, en tja, als je nou van prednison beter gaat ademen en minder prikkelhoest krijgt, misschien dat een hele lichte dosis al wonderen doet, zonder dat je de eetlust van een bouwvakker en een dikke toet gaat krijgen! (ik weet t, liever niet dan wel slikken)

quilting Jeannet zei

Gelukkig goed nieuws Ansje! ik wordt van prednison altijd zo hyper, maar ik voel me er wel heel energiek van. Beter natuurlijk om het niet te moeten gebruiken. Je quilt vind ik een plaatje en jijzelf staat er ook heel goed op!

Hermie zei

toch wel gerusstllend dat de longarts al vooruit kon vertellen wat er aan de hand was.Nu nog van de krieb elhoest af.
Je quilt is prachtig hoor.

foekie's fashion zei

Mooi geworden je delfts blauwtje!
En samen zien jullie er blij uit! Groetjes van Joke

Anoniem zei

fijn dat het zo goed gaat,
mooie foto

Anny zei

Gelukkig goed nieuws! Ik zou niet zo bang zijn voor prednison. Het kan net dat duwtje in de goede richting geven. Zeker, er zijn heel veel nadelen, alleen al die hollebollewnagen hapsnoet en ik wordt er altijd een beetje agressief van, maar af en toe kan ik niet zonder en het doet me goed... Mooi weekend. En fijn nieuws van de quilt!

Ellie's Quiltplace zei

Gelukkig goed nieuws!
En wat leuk je quilt in Veldhoven te zien!

A3jana zei

Ansje, ik zag je DelftsBlauwtje hangen en zei gelijk tegen mijn quiltvriendinnen...Oooo, die is van Ansje! En dan wordt je gelijk aangekeken, zo van, Wíe zeg je???? Ja, ik heb lekker het allereerste begin gezien van deze quilt! Toen we in Zoutelande waren voor de midweek begon je er net mee, toch?
Hij is Prachtig geworden!!
En natuurlijk ook nog de felicitaties voor de goede berichten van je longarts.

Alida zei

Ansje, wat fijn te lezen dat het goed gaat nu nog wat warmer weer en een zonnetje!
Ik ben géén dokter maar weet wel dat je je met prednison en stuk beter kan voelen misschien een week?Ik blijf voor je duimen, dat weet je!!
Groetjes Alida

Jantine zei

Wat een geweldig goed nieuws, zowel van je gezondheid als van een quilt in Veldhoven, was je niet reuze trots?