Welkom op mijn weblog. Leuk dat je even langskomt.Ik ga hier mijn dagelijkse belevenissen neerpennen. Meestal zal dat over de hobby's gaan (Quilten, borduren en samen met DH Rene fietsen en met de caravan weggaan) Maar ook wat me nog meer bezig houd in het leven. Na een erg moeilijk 2010 proberen Rene en ik de draad weer op te pakken.

vrijdag 1 juni 2012

weer blij

Hallo allemaal,
Gisteren de afspraak met de radiotherapeut. Meer te weten gekomen over de longfoto, die is uitgebreid besproken Ik snap het nu ook beter waarom ik zo benauwd ben.  Ze vond me er trouwens prima uitzienJ Op de foto is vocht en ontstekingsreactie te zien. Precies het bestraalde gebied dus klopt allemaal. Daar ben ik benauwd van en hoor je me ademen en soms knap kriebelehoesten. Dus zij vond het wijs (in overleg met de LA) dat ik nu al aan de prednison ging om wat meer adem te hebben. Ik deed het volgends het boekje zei ze nog. Klopt dus. Wij blij:-)Ondertussen heb ik ook nog wel wat aan de hobby gedaan dus hier een foto van maandborduurtje januari en een blokje van de miniBaltimore die gaat opschieten. Nog 2 te gaan. Blokjes zijn 15x15cm.
Fijne dag en liefsAnsje

O

7 opmerkingen:

Tineke zei

Fijn dat de berichten zo goed blijven, gefeliciteerd.
Je mini Baltimore wordt zo mooi, veel plezier met het maken van de laatste twee blokjes.

Hermie zei

gelukkig maar dat er een aanwijsbare reden voor is, dat stelt jezelf toch wel gerust. Gewoon doen die prednison,als je er toch baat bij hebt?
Je quilt wordt weer een prachtig werkstuk

Ans zei

Fijn om weer te horen dat het gaat zoals het moet gaan. En ook om te zien dat je weer lekker bezig bent geweest. Groetjes, Ans

Anje-Grietje zei

Ha Ansje, Meis dat is een goed bericht en goed dat er nu iets aan je benauwdheid gedaan gaat worden. Zet 'm op kanjer!
Om bij weg te dromen, zo mooi wordt je mini Baltimore, prachtig...
Lieve groetjes van huis tot huis Anje.

Anny zei

Wat een mooie berichten: volgens het boekje... Heb je nu nog zoveel moeite met de prednison? Ik overleefde zonder noemenswaardige klachten een langere tijd 60 mg per dag... En het kan zoveel goed voor je doen! En... wat eeen kleine blokjes... en zo keurig... ik doe het je niet na! Gezellig weeekend. Anny

Jantine zei

Fijn dat je zulke goede berichten krijgt en sterkte met het benauwd zijn, hoop dat het snel beter wordt. Je mini baltimore wordt schitterend en het borduurproject spreekt me ook wel aan!

Craftluver Marianna zei

Meid super dat alles goed blijft gaan! Minder dat je het zo benauwd hebt, weet er alles van hoe je dat beperkt! Maar als ik de kilometers op tel die jij fietst nou dan mankeer je niks hoor, menigeen doet het je niet na die minder heeft mee gemaakt! Je mini Baltimore is prachtig, zoals altijd he! En je huisjes zijn ook heel leuk! Hoe doe je dat? Op een klein lapje maken of allemaal op een grote lap= Ik heb altijd moeite om te bepalen hoe groot dat kleine lapje dan zou moeten worden! Heb dezelfde huisjes en wil ze deze zomer graag gaan maken! Hellup!
Groetjes e3n ga zo door he!