Welkom op mijn weblog. Leuk dat je even langskomt.Ik ga hier mijn dagelijkse belevenissen neerpennen. Meestal zal dat over de hobby's gaan (Quilten, borduren en samen met DH Rene fietsen en met de caravan weggaan) Maar ook wat me nog meer bezig houd in het leven. Na een erg moeilijk 2010 proberen Rene en ik de draad weer op te pakken.

zaterdag 30 juni 2012

Lekker gefietst

Gisteren een prima fietsdag gehad. Route door het Groene Hart ,Vlietlanden en Meijendal en via Scheveningen/Kijkduin weer terug. 70km op de teller en het ging prima!
Wat is Nederland toch mooi!
Voor het Kurhouse was een zandcreatie gemaakt, knap gedaan! Op de boulevard een prima fietspad aangelegd dus kan je veilig langs het strand fietsen.


In Loosduinen was circus Rens en de olifanten stonden buiten achter een touwtje ppff. Eigenlijk zielig/gevaarlijk.... Toch een foto kunnen maken.


Ben wel weer aan een prednisonkuur, de 2e. Ik heb het gewoon nodig want anders wordt het ademen erg zwaar/hoorbaar. Gelukkig niet veel last van de bijwerkingen. Ja ben wat hyper. (Vandaar die 70km misschien wel):-)Met de avond nog aan mijn februarijborduurtje gewerkt en het gaat opschieten! Dak moet er nog op dan is hij klaar.

Ook ben ik aan het quilten van de minibaltimore. Iets nieuws beginnen mbt het quilten zit er even niet in. Totaal geen inspiratie...Zomerstop??

8 opmerkingen:

marcella zei

da's een flinke rit, ik doe het je niet na :) Heerlijk dat het weer zo goed met je gaat!

Rennie zei

Dat is een eind fietsen. Mijn hemeltje dat krijg ik niet voor elkaar. Oh wat is je Baltimore toch mooi. Adembenemend. Ik hoop voor je dat het met de Prednison beter met je gaat. Vrijdag de 13 e zien we elkaar weer. Ik kijk er naar uit.

Rian, zei

Ha Ansje,
fijn om weer iets van je te 'horen'. En alle mensen... 70 km., wat geweldig dat je daar adem en energie genoeg voor hebt. Ik zou het absoluut niet halen hoor. Je borduurwerk is een lieverdje, en de baltimore wordt schitterend.
En die inspiratie komt meestal in de herfst vanzelf wel weer.
Groetjes,
Rian

Annie Kingma.Bonnema zei

Fijn weer een berichtje van je te lezen.
Pittig fietstochtje gemaakt, Fijn hoor.
Inspiratie voor quilten komt zeker weer, het quilt is echt mooi.
Fijne Zondag groetnis Annie

Heleni zei

Wat zeg je nou? 70km? Allemachies, wat goed zeg. Ik doe 't je echt niet na.
Wat is de baltimore schitterend. Zulke mooie kleuren ook.
Fijn weekend.
Heleni

Hermie zei

Toch fijn dat je zo lekker kan fietsen en gelukkig niet veel bijwerking van de prednison. Inspiratie voor een quilt komt vanzelf wel weer.

Ans zei

Heerlijk die fietstochtjes door mooi Nederland. Wij kunnen daar ook zo van genieten. leuk je borduurtje en de baltimore is ook weer een hele klus.

Jantine zei

Die olifanten heb ik hier in Ypenburg ook al achter een touwtje zien staan, zou dat nu echt mogen?