Welkom op mijn weblog. Leuk dat je even langskomt.Ik ga hier mijn dagelijkse belevenissen neerpennen. Meestal zal dat over de hobby's gaan (Quilten, borduren en samen met DH Rene fietsen en met de caravan weggaan) Maar ook wat me nog meer bezig houd in het leven. Na een erg moeilijk 2010 proberen Rene en ik de draad weer op te pakken.

vrijdag 27 juli 2012

Controle longarts

Net terug…. LA was niet zo tevreden over het littekenweefsel, dat was duidelijk meer en groter (vandaar die kriebelhoest) en dat wil hij verminderen met prednison. Moet er dus weer aan geloven. 1 week slikken en sterker dan wil hij me weer zien.

Tot zover hebben we het weer gered. Garantie geeft hij niet maar dit is in elk geval 't gevolg van de bestralingen.

Het klinkt misschien negatiever dan de bedoeling is. Wij zijn superblij en gerustgesteld met deze uitslag al valt de grotere plek van het littekenweefsel beetje tegen. 
 Ik heb tegen de longarts gezegd van in de Limburgseheuvels fietsen en daar zei hij niets van en beaamde dat het topsport was. Maar zei niet dat ik dat niet mocht doen volgens Rene. 
 De prednison heeft ook geen invloed op het eindresultaat, maar voor mij om het ‘makkelijker’ door te komen. Blij dat Rene erbij was want ik ben de helft alweer kwijt ppf. Kan je nagaan wat je onder druk staat bij een arts.

Liefs Ansje


11 opmerkingen:

quilting Jeannet zei

Ja Ansje, herkenbaar bij een arts, zo zie je maar hoe belangrijk het is om iemand mee te nemen, wat je zegt, soms hoor je gewoon dingen die helemaal niet gezegd zijn. Prednison is niet zo fijn, maar tis maar een week begrijp ik, en niet te vergelijken met chemo of bestralingen. Zet hem op joh!

Annie Kingma.Bonnema zei

Ansje fijn dat je dit met ons wil delen.
Sterkte gewenst, en de medicijnen maken het misschien wat gemakkelijker voor je.
Fijn weekeinde gewenst.
Groetnis Annie

Rennie zei

Hai meidje, goed van je dat je René meeneemt. Samen hoor je altijd meer. In dit geval was het voor jou een bevestiging van wat hij niet had gezegd. Prednison is echt niet fijn, maar een weekje is toch wel vol te houden. Voor zover ik je nu ken ben je echt een toppertje! Mijn complimenten. Ik denk aan je!

Ageeth Dorsman zei

Hallo Ansje,
Als ik zo eens lees, wat jij al meege-
maakt hebt, denk ik zo, dat je met
jouw doorzetters-mentaliteit deze
week met prednison vast ook wel door-
komt. Ik heb er diep respect voor, hoe
je hiermee omgaat en wens je ook de
komende week veel sterkte, en deze
geruststellende uitslag is natuurlijk
al heel fijn. Heel goed om altijd een
2e persoon mee te nemen naar een arts,
want door alle stress hoor je maar de helft. Heel veel sterkte en
hartelijke groetjes van Ageeth

Ada zei

Hoi Ansje

Je hebt een supersterk karakter dat heb je al bewezen en prednison is echt fijn maar gelukkig maar een weekje
En fijn dat René er bij was want dan kun je thuis nog even over het gesprek praten met elkaar en twee horen meer dan een
Fijn weekend!

Ada zei

Bedoel natuurlijk ...prednison is echt niet fijn

Ada zei

Bedoel natuurlijk ...prednison is echt niet fijn

foekie's fashion zei

Dit is allemaal niet fijn en spannend. Maar heb vertrouwen en ontspan je, ook met het fietsen, dat is alleen maar goed. Groetjes van Joke

Anny zei

Je bent nu alweer een eindje op streek met je weekje prednison. Ik vind dat je het geweldig doet. Dit soort dingen geeft zoveel spanningen. Het is heel normaal hoor dat je niet precies meer weet wat de arts heeft gezegd! Heel veel sterkte. Anny.

Ria zei

Tegen mij hebben ze ook altijd gezegd dat we met z'n 2en moesten komen. Nu weet je dus waarom de heren doktoren dat vertellen. Soms denk je wel eens ach ik kan best wel alleen. Maar achteraf ben ik altijd blij dat mijn trouw meegaat.

Liefs Ria V.

Shirley zei

Herkenbaar van het ene oor in, het andere oor uit, als je tegenover een specialist zit, het is alsof je harde schijf vol zit, en dan is het meenemen van een externe harde schijf heel fijn!