Welkom op mijn weblog. Leuk dat je even langskomt.Ik ga hier mijn dagelijkse belevenissen neerpennen. Meestal zal dat over de hobby's gaan (Quilten, borduren en samen met DH Rene fietsen en met de caravan weggaan) Maar ook wat me nog meer bezig houd in het leven. Na een erg moeilijk 2010 proberen Rene en ik de draad weer op te pakken.

maandag 30 juli 2012

Hard werken.

Gisteren een werkdag! Geen quilt lapje of naald vastgehouden maar een schroevendraaier en imbus boutjes. Laura kreeg een nieuw groter buro!
Ikea dus. Nou dat is met de hele goeie beschrijvingen een makkie:-)
Moet samen met Rene goed lukken. Ik lees en zeg hoe het moet, leg alle schroeven klaar en hij schroeft:-) Wat een team he? Lijkt Buurman en Buurman wel. hahaha

Maar het is helemaal gelukt. Om 10 uur zijn we begonnen en 5 uur gingen we moe maar zeer tevreden naar huis. Zelfs alle electra is weer aangesloten. T.v, WII en laptop en een giga berg snoeren. Hebben ze een mooie goot voor die je onder het buro kan monteren. Was maar net groot genoeg voor alle snoerenzooi. Herkenbaar??.
Maar het is erg mooi geworden. Hier nog een beetje troep,
En hier helemaal voldaan KLAAR.
Foto naar Laura gestuurd want die zijn nu weekje op vakantie. Dus als ze terug zijn kan ze het verder gaan inrichten. Ook alle boeken moeten nog weer in de kast. Ze belde gisteren laat nog. Via de Ipad had ze de foto's gezien. Helemaal blij natuurlijk. Hoezo verwend????
Groetjes Ansje

7 opmerkingen:

Hermie zei

Wat een moo groot bureau, logisch dat ze daar superblij mee is. Wel veel werk,maar dan heb je ook wat.

Annie Kingma.Bonnema zei

Mooi zo hoor, en leuk dat zo samen te doen.
Groetnis Annie

foekie's fashion zei

Wat een mooi buro en wat hebben opa en oma hard gewerkt in een goede samenwerking! Toppie. Groetjes van Joke

Ada zei

Leuk om te zien maar het leukste is dat ze er zelf zo blij mee is ,maar jullie hebben hard gewerkt en kunnen ook tevreden zijn !

Cisca zei

Lwuk, dat je bij me langs kwam, Ansje!
Wat een mooie dingen maak je, je borduurwerken van Linda Myers zijn super. De mini Baltimore van Lori Smith ligt bij mij ook nog te wachten.
Ik kom gauw weer bij je langs, veel beterschap!
Groetjes, Cisca

Rennie zei

Wat een verwennerij. Knap hoor van jullie Ed en Willem Bever zijn er niets bij.

Shirley zei

Oh dat is ene handige goot, zou het ook onder een iet Ikea bureau passen? Bij onze bureaus is het kommer en kwel op de grond, en wat een stofnesten!