Welkom op mijn weblog. Leuk dat je even langskomt.Ik ga hier mijn dagelijkse belevenissen neerpennen. Meestal zal dat over de hobby's gaan (Quilten, borduren en samen met DH Rene fietsen en met de caravan weggaan) Maar ook wat me nog meer bezig houd in het leven. Na een erg moeilijk 2010 proberen Rene en ik de draad weer op te pakken.

donderdag 11 oktober 2012

controle LA


Vandaag controle LA gehad. Klopt helemaal wat ik aan klachten heb. Ook de moeheid en duizeligheid. Ik moet proberen om de hoest minder kans te geven met buikademhaling. Dat probeerde ik al. Daarmee doorgaan. Verder is het volgens boekje. Ik heb een erg zware behandeling gehad en daarvan komen nu de gevolgen.
Ik mis een heel stuk longinhoud en het littekenweefsel trekt en dat veroorzaakt de hoestneiging en reflex.
De snelle hartslag komt daar ook van, maar hij wil er nog niks mee. Medicijnen oid. Daar wordt je ook niet vrolijker van zei hij.

Het hoesten kan nog wat verbeteren in de loop van de tijd maar de benauwdheid niet. Daar moet ik naar leven. Het zijzo.

Naast de LA zat iemand van de longafdeling voor stage oid.... Oogt die nu ziek? zegt hij tegen haar:-) hahaha 

Maar goed, zo doorgaan dus. Bloedonderzoek ook gelijk gedaan. Hoor ik morgen. Volgende keer weer een longfoto. Over 6 weken weer terug.
LiefsAnsje

15 opmerkingen:

Chris zei

Elke keer toch best weer spannend hè? Fin dat je zo goed onder controle bent.
Ik las daarnet je logje over jullie vakantie met de nieuwe caravan. Die foto's zien er allemaal zo gezellig uit. Wat enig dat jullie verjaardag op zo'n leuke manier werd gevierd! Zoiets doet je goed! Lieve groet van mij.

foekie's fashion zei

Best spannend telkens die onderzoeken. Rustig aan met alles he, moet ook nog wennen, maar je doet je best. Sterkte voor de volgende uitslag. Groetjes van JOke

Miss Steekjes zei

Goed zo Ansje; recht zo die gaat!!

Noa zei

Ja Ansje luisteren naar je lichaam
en doe maar rustig aan

Annie Kingma.Bonnema zei

Weer een uitslag gehad, en nu verder , het zal zijn tijd moeten hebben, doe rustig aan, en geniet van alles wat goed gaat.
Sterkte en goede moed gewenst.
Groetnis Annie

Miny zei

Dat zijn goede berichten, knap hoor ook hier weer te schrijven sterkte morgen.

Groeten Miny

Rian, zei

Fijn Ansje, dat de berichten zo positief zijn. Heerlijk dat er nog zoveel wél kan, hè? Als de uitslag van het bloedonderzoek ook goed is kun je er weer even tegen.
dagdag

Ans zei

Ik hoop voor je dat de bloeduitslag ook goed is, dan kan je er weer even tegen.

Ageeth Dorsman zei

Fijn, dat je zo goed gecontroleerd
wordt, en dat je toch tot nu toe wel
geruststellend nieuws krijgt. Gewoon
heerlijk genieten in je eigen tempo
en op je eigen manier en luisteren naar je lichaam!
Groetjes van Ageeth

Mascha zei

Heel fijn om te lezen dat de berichten goed zijn. Hoop dat de bloeduitslagen ook goed zijn.
Groetjes, Mascha

Rennie zei

I do it my own way is nu voor jou geschreven, maar daar ben je een expert in geworden. Ik weet heus wel dat het niet altijd mee zal vallen, maar ik heb bewondering voor je!

LL-Ilse zei

Wat ben je toch een dappere vrouw. Heel fijn te lezen dat de resultaten goed zijn. Ik duim voor de bloeduitslag. En ik las net ook je verslag over de fiets en je vakantie. Chapeau, hier wordt ik toch even stil van. Jullie hebben duidelijk genoten

Johanna Zweden zei

Zit dit net te lezen, wat afschuwelijk lijkt me dit.
Ik wens je heel veel sterkte toe

Ik zit net ook even te genieten van het Hollandse landschap.

Fijn weekeinden groetjes Joke

Ellie zei

Hallo Ansje,
Minstens 3 keer heb ik geprobeerd op jouw vraag over de spijkerbroektassen te reageren. Het Vertrekt wel maar komt nooit aan. Is van de yahoogroup, ik zou het anders zelf ook weer ontvangen. Je kunt de tassen die Hermie heeft gemaakt op haar blog bekijken. Het was veel eerder dan die mexicaanse tassen. Hopelijk heb je nog tijd om met d ekleindochters wat te maken. Succes en veel plezier. Groetjes, Ellie.

Esther zei

Ik zet hier maar een berichtje neer, want vond het niet zo passen onder die mooie borduurwerkjes van je whahahahahah.....pfffffft wat ben jij creabea zeg......ik heb alleen verstand van muzieknoten en ben een beetje handig met B-potloden (kun je zien op mijn website bij tekeningen)
Tja Kimmetje pffffft wat erg he??? Ze zag ons (Hendrike die al meer dan 7 jaar ziek is en ik nu net 5 jaar) en dat wilde ze ook, maar het is haar niet gelukt! Ik ben wel heel blij dat ik haar een keertje gezien heb. Ze had onze film van Longstories gezien en toen wkam ze op hyves, dus ik ken haar iets meer dan een half jaar, maar wat heb ik veel met haar afgemaild en wat laat ze nu een leegte achter en voor de zoveelste keer donder ik weer met mijn beide benen op de grond en besef voor de zoveelste keer dat dit soort berichten echt een heel groot nadeel is van lotgenotencontact. Ik heb dit in februari al eerder moeten ervaren.....het is echt heel moeilijk om te zien dat de mensen die na jou ziek zijn geworden allemaal eerder gaan :(