Welkom op mijn weblog. Leuk dat je even langskomt.Ik ga hier mijn dagelijkse belevenissen neerpennen. Meestal zal dat over de hobby's gaan (Quilten, borduren en samen met DH Rene fietsen en met de caravan weggaan) Maar ook wat me nog meer bezig houd in het leven. Na een erg moeilijk 2010 proberen Rene en ik de draad weer op te pakken.

woensdag 3 oktober 2012

Lekker borduren:-)

Afgelopen 2 en halve week waren we met de net nieuw gekochte caravan naar Brabant. De oude ingeruild en deze nieuwere gekocht. Ook weer een Avento met dezelfde indeling. Binnen 1 dag gewend! Luxe hoor!!
Heerlijk van de herfst genoten. Er waren al veel paddenstoelen te zien. Fijne wandelingen en fietstochtjes kunnen maken. Echt onthaasten daar. We gaan altijd naar de Vinkenhei, een svr camping aan het eind van een doodlopende weg aan de rand van het bos. Toplokatie dus.
Heerlijk onthaasten en niks moet.
Marink met de brandweerlaarzen van Ome Willem:-)Het weekend kwam familie op bezoek dus ook een mooie boswandeling op het programma. Zakken vol verzalmelen voor de herfsttafel op school. 
 

Waren we samen ook nog jarig in deze vakantie:-) Dus alle kampeerders bij elkaar en de boerin had taart gebakken! Tent werd versierd en dus je verjaardag wordt daar niet vergeten:-) Met een mooi kado van alle kampeerders! Erg leuk!


Heel veel kunnen borduren en 2 maanden af:-)
Groetjes Ansje

9 opmerkingen:

Rennie zei

Wat een heerlijke tijd heb je achter de rug en je borduurwerk.....tja om te zoenen!

Anoniem zei

zo te zien heb je een heerlijke tijd gehad

Mieke Wilmer zei

Leuk foto's Ansje! En een heel gezellige camping (en gasten) zo te zien op de foto's. Ook René nog gefeliciteerd hoor!

marga zei

fijn dat jullie zo genoten hebben.
In dit jaargetijde is de natuur ook prachtig.
Leuk hoor die maandborduurtjes.
Groeten
marga

Annie Kingma.Bonnema zei

Fijne weken gehad, om te koesteren.
Je borduurtjes zijn heel mooi en leuk.
Groetnis Annie

marcella zei

heerlijk zo'n herfst-vakantie, alsnog van harte gefeliciteerd!

Shirley zei

Alsnog van harte gefeliciteerd, jullie beiden, wat een sfeer, en wat een lieve boerin! Schattige borduurtjes heb je gemaakt,

Rian, zei

O wat heerlijk allemaal!! Alsnog gefeliciteerd jullie beider verjaardag hoor. 't werd daar gezellig gevierd. Leve de SVR :))
En wat een lieve borduurtjes zijn er weer klaar.
Groetjes,
Rian

Hermie zei

wat leuk om zo jullie verjaardag te vieren