Welkom op mijn weblog. Leuk dat je even langskomt.Ik ga hier mijn dagelijkse belevenissen neerpennen. Meestal zal dat over de hobby's gaan (Quilten, borduren en samen met DH Rene fietsen en met de caravan weggaan) Maar ook wat me nog meer bezig houd in het leven. Na een erg moeilijk 2010 proberen Rene en ik de draad weer op te pakken.

woensdag 21 november 2012

Balen en rekken.

Gisteren alle geborduurde maanden die ik nu heb, op prikbord geprikt. Zijn er 2 duidelijk langer dan de rest:-(. He? Foutje gemaakt? Alle telpatronen erbij en tellen maar. Nee geen fout...........Goed voor mijn borduurzelfvertrouwen:-)
Heb ik de aida telstof van die 2 (juni en september) dwars genomen.ggrr Geen idee dat daar verschil in zat.
Dus net aan het rekken en strekken geweest op de strijkplank. Eerst beetje natgespoten en gestreken. Is aardig gelukt pppfff
Moraal van dit verhaal: neem in geval van meerdere losse borduurtjes die een geheel moeten gaan vormen, alles uit dezelfde richting aftelstof. Zeker met aida!

7 opmerkingen:

Hermie zei

jammer dat het niet gelijk was, maar wat een prachtwerk heb je er van gemaakt.

Johanna Zweden zei

O wat jammer, maar gelukkig dat je het toch goed hebt gekregen
Maar wat ziet dat er schitterend uit
Fijne dag groetjes Joke

Tilly zei

Wat zijn ze mooi geworden, toch nog goed gekomen, bedankt voor de tip.
groetjes Tilly

Chris zei

Prachtig zo alles bij elkaar. Wat wordt dat een mooi geheel! En wat goed dat je die 2 toch passend hebt kunnen maken. Ik had dat ook nooit geweten hoor, dat daar verschil in zit.

Mascha zei

Is gelukkig goed gekomen. Het ziet er prachtig uit zo bij elkaar.
Groetjes, Mascha

Lida zei

Jeetje, daar had je natuurlijk niet op gerekend, ik ken dat ook hoor, ik laat nu de zelfkant eraan zitten en borduur alles zoveel mogelijk aan elkaar. Groetjes
Lida

marcella zei

oei, dat schiet niet op natuurlijk. het wordt wel een erg mooi geheel zo..super!