Welkom op mijn weblog. Leuk dat je even langskomt.Ik ga hier mijn dagelijkse belevenissen neerpennen. Meestal zal dat over de hobby's gaan (Quilten, borduren en samen met DH Rene fietsen en met de caravan weggaan) Maar ook wat me nog meer bezig houd in het leven. Na een erg moeilijk 2010 proberen Rene en ik de draad weer op te pakken.

dinsdag 20 november 2012

Weer een af:-)

Vandaag kwam november af. Wat is deze ook weer leuk.Ik maak ze echt met veel plezier!
Zie je de kalkoen zitten? Strakjes december gaan opzetten. Nog 1 te gaan dus. Daarna beslissen hoe ik er mee verder ga. Ik denk met een leuk quiltstofje als kadertje alle 12 aan elkaar zetten tot een quiltje.
Maar o help, welke kleur en welk stofje ertussen. Ik stel het nog maar even uit:-)
Het virus wat ik had is gelukkig weer goed op z'n retour. heb wel een zeer pijnlijke rug van het hoesten overgehouden ppff. Het draaien in bed is een crime. Voor iemand herkenbaar? Overdag gaat het gelukkig goed en kan ik mijn dagelijkse dingen doen en even lekker buiten wandelen/fietsen.

A.s weekend heb ik een quilt UFO weekend in Beekbergen. Gezellig samen met 3 vriendinnen in een groep van 20 quiltsters aan je UFO werken. Wat heb ik daar een zin in!
Groetjes Ansje

11 opmerkingen:

Shirley zei

Gelukkig ben je de virus te boven aan het komen, en ja, draaien in bed, dat je niet weet hoe je eerst je benen moet optrekken, en hoe het begin van de draai in te zetten, mm. voor mm., akelig herkenbaar. Ik had het na mijn buikgriepweek vorige maand, van teveel op bed liggen. Zoiets duurt ook weken voordat het draaien opeens ongemerkt gaat. Sterkte! Mooi borduurtje trouwens!

Rian, zei

Wat fijn dat je weer wat opgeknapt bent, Ansje. Weer tijd voor leuke dingen, lees ik. Leuk, zo'n weekend om een 'gouwe ouwe' aan te pakken. Samen doen werkt altijd stimulerend, hè? en je borduurtjes zijn stuk voor stuk plaatjes. Kan me voorstellen dat je ze met plezier maakt. Stofjes erbij gaat vast wel lukken. Zulke lieve kleurtjes..
Groetjes,
Rian

Chris zei

ENIG, dat borduurtje. Nog eentje en het jaar is vol. Dat zal best heel leuk zijn om van alle 12 een quiltje te maken. Sashings er tussen in een zacht kleurtje, misschien met een heel klein motiefje? Ik denk dat je er wel uit komt.

Mascha zei

Gelukkig gaat het weer beter met je en kan je weer heerlijk borduren. Het is een lief borduurwerkje geworden.
Groetjes, Mascha

foekie's fashion zei

Bervelend virus he, gelukkig gaat het weer wat beter met je. Mooi borduurtje weer. Fijn weekend hoor, geniet ervan!

Hennie zei

Fijn te horen dat je weer opgeknapt bent.
Leuke borduurwerkjes zijn dit, een goed idee om er een quilt van te maken.

Groetjes Hennie.

Lida zei

Leuk geworden en wat een leuk idee om er een grote quilt van te maken! Ja ik herken het maar al te goed, dus ik wens je sterkte! Veel plezier dit weekend, groetjes
Lida

Tilly zei

Mooi borduurwerkje heb je gemaakt, goed om te horen dat het weer beter gaat met je. wens je een gezellig weekend toe. groetjes

Ans zei

Wat is je borduurtje weer leuk geworden. En fijn te lezen dat het weer beter gaat met je. Geniet van de leuke dagen die er aan komen, dat zijn van die opladers waar je weer een poosje op verder kunt.

marga zei

Ik wens je een heel fijn weekend en zou zeggen neem de maandjes mee wie weet hebben anderen ook nog een goed idee over kleurtjes en afwerking.
Ik vind ze trouwens prachtig.
Groeten
Marga

Groeten uit Gauchin zei

Tip voor het draaien in bed. Ik slaap in een pyama (of nachtpon) die grijp ik op heuphoogte beet en daar trek ik aan in de richting waar ik naar toe wil omdraaien. Zo geef ik mezelf een "zetje" en dat is minder pijnlijk.