Welkom op mijn weblog. Leuk dat je even langskomt.Ik ga hier mijn dagelijkse belevenissen neerpennen. Meestal zal dat over de hobby's gaan (Quilten, borduren en samen met DH Rene fietsen en met de caravan weggaan) Maar ook wat me nog meer bezig houd in het leven. Na een erg moeilijk 2010 proberen Rene en ik de draad weer op te pakken.

zondag 24 februari 2013

ppff

Lieve allemaal,
Helaas de afgelopen week knap moeten boeten voor bezoek aan de beurs in Zwolle.
Veel pijn gehad en energie helemaal op. Of het dat waard was? De pijn was wel heel erg. Vooral snachts. Stroomstoten van hier tot ginder. Armen optillen is een crime. Maar Rene heeft me natuurlijk weer zo fijn begeleid. Korte nachtjes maar we passen er een mouw aan.
We denken aan oorzaak van de autorit en de hele dag in de rolstoel. Terug vanaf Utrecht was het nl al erg vervelend/pijnlijk met  rijden.
Met kijken op de beurs te veel de torsibewging gemaakt om niks te missen.  Het zijzo. Dat weten we ook weer. Nu lijkt het weer wat beter te gaan gelukkig. Heel voorzichtig weer wat stapjes rond de tafel maken.... Hoop dat ik morgen naar de Ateliervrouwen kan. Nu dan maar met de rolstoel. Inmddels hebben we een andere te leen voor 2x 13 weken. Niet met grote wielen. Maar meer een vervoerstoel.

Kreeg nog erg leuk filmpje van Laura aan haar huiswerk met begeleiding!!
LiefsAnsjeRene

12 opmerkingen:

Hermie zei

Lieve Ansje,
wat vervelend dat je er zoveel last van hebt gehad. De stroomstoten zijn denk ik echt wel zenuwpijnen en die komen uit je rug en die zijn zo pijnlijk, daar kan je niets mee beginnen. Gelukkig is het nu weer iets rustiger. In Zwolle heb je in ieder geval wel genoten.

Hermie zei

wat een lief filmpje

Chris zei

Dat is toch verschrikkelijk leuk van deze tijd, dat je zo even op een filmpje kan kijken wat je kleindochter doet! Echt enig. Heerlijk die 2 poezen. En fijn dat het nu weer wat beter gaat!

marga zei

Jammer dat je van het bezoek aan Zwolle zoveel last hebt overgehouden. Maar ook mooi om te lzen dat het nu wat beter gaat.
Een heel lief filmpje om te zien.
Dieren zijn toch echte kameraadjes.
Groeten
Marga

Anoniem zei

Wat een leuk filmpje Ansje.
Laura geniet, maar ook de hond en poes !

Liefs en een knuffel van Jacqueline.

Ans zei

Jammer dat je zoveel pijnen hebt gehad na de beurs. Leuk filmpje!

Aangenaam verpozen met Joke zei

Je hebt een hoge tol betaald voor je bezoek aan de beurs. Hopelijk kun je nu ga nagenieten van je aankopen. Wat een lief filmpje van Laura met de twee katten. Dat was genieten voor alledrie.
Groeten, Joke

Ageeth Dorsman zei

Ik hoop, dat je de nasleep van je
bezoekje aan Zwolle snel achter je
kunt laten en nog echt kunt gaan na-
genieten van het bezoek! Veel sterkte
hierbij gewenst. En wat een lief
filmpje; kinderen en huisdieren, dat
is echt heel bijzonder!
Groetjes van Ageeth

Anny zei

Wat naar dat je bezoek aan Zwolle zo'n nasleep kreeg. Ik hoop dat het inmiddels weer wat beter gaat. Heel veel sterkte Anny.

Mac zei

Wat een lief filmpje. De katten hebben het daar blijkbaar goed naar de zin.
Ik hoop zo dat je naar de Ateliervrouwen kunt en dat de nieuwe rolstoel beter voor je werkt.
Tjuuuuuus
Mac

Anne zei

Wat een lief filmpje Ansje, prachtig om te zien!
Hoop dat je je weer wat beter voelt, het was een inspannende dag voor je.
Liefs en sterkte

Craftluver Marianna zei

Meissie als het niet gaat zoals je wilt, moet het maar zoals het gaat. Leef met je mee en zou willen dat het anders was! Lief, dat filmpje van Laura! Wat een grote meid wordt dat al wer he! Eten ze veel kool? Want groeien als één doen ze allebei!