Welkom op mijn weblog. Leuk dat je even langskomt.Ik ga hier mijn dagelijkse belevenissen neerpennen. Meestal zal dat over de hobby's gaan (Quilten, borduren en samen met DH Rene fietsen en met de caravan weggaan) Maar ook wat me nog meer bezig houd in het leven. Na een erg moeilijk 2010 proberen Rene en ik de draad weer op te pakken.

maandag 11 februari 2013

Update

Afgelopen week was nogal heftig.
Nadat we dinsdag bij de LA geweest waren werd mijn rugpijn die zelfde nacht heel erg. De morfine nog niet opgehaald dus die woensdag gelijk door Rene gehaald en genomen. Dat scheelt een berg en had al veel eerder gemoeten. Gebruik het nu alleen voor de nacht want het blijft troep natuurlijk, maar maakt het leven een beetje aangenamer. Dat is wat de radioloog me ook zei door de telefoon: zorg dat je dagelijks een aangename dag hebt met alle hulpmiddelen die er zijn. Dus neem die morfine en slaaptablet snachts zodat je goed uitgerust bent en overdag een goede dag hebt.

De Iressa is duidelijk aan het werk want ik merk de bijverschijnselen. Maar is goed te doen!
Donderdag moest mijn lieve buurvrouw voor haar werk naar ‘sHertogenbosch en nam Bossche Bollen mee. Mmmmmmm Wat lief!
De neuroloog waar we de 31e geweest waren dacht dat ik de
dexamethason wel kon  sneller afbouwen omdat ik daar best last van had (druk druk en slecht slapen). Nou dat heb ik geweten want ik kreeg de vrijdag enorme uitval links. Echt een verlamming dus. Ppff Dus de arts gebeld en de dexamethason gelijk opgehoogd. Dat hielp na 2 dagen gelukkig.
Het afgelopen weekend lekker rustig aan gedaan. We hadden nog 2 Andre van Duin revues (van afgelopen Kerst opgenomen) op de harde schijf staan.
Ik heb zo vreselijk gelachen dat de ribben er zeer van deden. Heerlijk om zo te lachen!!

Ondertussen valt mijn haar uit op de bestraalde plekken, maar dat wisten we dat het zou gebeuren. Wel heel raar.

Heb  dit hoedje gehaakt van linnen garen. Maak er nog een van terra kleur.
 Voor de donderdag als de kleinkinders komen om te eten en te zwemmen bij de Reddingsbrigade (we noemen ze dan de Reddertjes) en Rebbel ook meekomt, hebben we nu ook een kleine bench staan. Heeft ze ook even rust want na het zwemmen van de kinderen gaat ze naar  puppycursus.
Deze week ook weer veel lieve kaarten gekregen!!
Dank dank ook namens Rene natuurlijk. Echt super!!

LiefsAnsje/Rene

14 opmerkingen:

Lida zei

Duidelijk dat alles even moet wennen en ontwennen en nu hou ik mijn vingers gekruist dat de medicijnen goed aanslaan en maak er maar het beste van! Je hoed is wel erg leuk geworden en zal je zeker goed staan en wat is die Rebbel een dotje! Fijne dag
Lida

Tilly zei

Sterkte met al die medicijnen,wel fijn dat je merkt dat het iets doet bij je. Leuk hoedje heb je gemaakt.
heel veel sterkte en een fijne dag toegewenst
groetjes Tilly

Rennie zei

Elke avond geef ik je mijn goede wensen. Ik hoop dat de medicijnen die je voor de nacht neemt, kwaliteit geven voor overdag. Wat een knap stukje werk je hoed.. Echt leuk. Sterkte lieve meid.

Ans zei

Het klinkt weer heftig wat je hebt doorgemaakt. Knap toch hoe je daar mee om gaat. Diep respect heb ik voor jullie. Heel veel sterkte met elkaar.

Hermie zei

je krijgt het wel voor de kiezen, gelukkig kun je nu goed slapen.
Liefs van mij

Chris zei

Een hele weg hoor die je gaat. Niet makkelijk. Je hoedje vind ik enig, een goeie oplossing.
Wat leuk dat de kinderen op redding zwemmen zitten en dan ook bij jullie komen eten. En helemaal leuk natuurlijk dat Rebbel nu ook mee komt en zelfs haar eigen bench heeft. Heerlijk die foto! Heel veel sterkte Ansje en een lieve groet van mij.

marga zei

Ans ik wens je heel veel sterkte en probeer te genieten van alles om je heen. Leuke kleinkinderen die komen eten en een schat van een hond.
Het hoedje dat je gemaakt hebt is ook mooi geworden dus heeft het een dubbele functie je hebt het niet alleen nodig maar volgens mij staat het je ook leuk.
Laat je de andere kleur ook nog even zien.
Groeten
Marga

Rian, zei

Dat is weer heel wat, Ansje. De gevolgen worden nu merkbaar, aan de ene kant fijn dat je merkt dat 'het werkt', maar dat je haar uitvalt is minder leuk natuurlijk, ondanks dat je erop voorbereid was. Prachtig hoedje! Het is steeds het beste kiezen uit twee kwaaien, hè? Sterkte voor jullie hoor, en wat is Rebbel een plaatje zeg. Leuk dat de kleinkinderen op reddingszwemmen zitten... heb ik ook nog gedaan (heeeel lang geleden :))
Liefs van mij
Rian

Ellie zei

Wat moeilijk allemaal Ansje, heel veel sterkte. Je bent een dapper mens! Fijn dat er ook leuke dingen zijn zoals kleinkinderen en pups en hobby's. Je hebt een schattig hoedje gemaakt!
Heel veel sterkte voor jullie!
Groetjes, Ellie.

Anoniem zei

how's things ansjessteekjes.blogspot.com owner found your site via search engine but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have found website which offer to dramatically increase traffic to your blog http://mass-backlinks.com they claim they managed to get close to 4000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my website. Hope this helps :) They offer most cost effective services to increase website traffic at this website http://mass-backlinks.com

Johanna Faber zei

Ik wens je heel veel sterkte toe en hoop dat de medicijnen snel aan zullen slaan en geen bijwerkingen meer geven
Wat een enig mutsje
en wat een dot van een hond
fijne dag groetjes Joke

Ageeth Dorsman zei

Hopelijk slaan de medicijnen nu snel
aan en heb je al die vervelende bij-
verschijnselen binnenkort achter de
rug. Het mutsje is echt prachtig ge-
maakt! En Rebbel is een heerlijke
pup! Heel veel sterkte en doorzettingsvermogen gewenst.
Groetjes van Ageeth

Mascha zei

Moest even een flink wat terug lezen en wat een respect heb ik voor jullie. Ik hoop dat de medicijnen snel aan slaat en dat de bijverschijnselen gauw achter de rug is. Sterkte!
Veel liefs, Mascha

Jane in Wales zei

Allemaal wel moeilijk, ik hoop dat de medicijnen goed door zullen werken, en dat je in ieder geval betere dagen hebt. Je hebt ee enig hoedje gemaakt. Ik wens jullie heel veel sterkte!