Welkom op mijn weblog. Leuk dat je even langskomt.Ik ga hier mijn dagelijkse belevenissen neerpennen. Meestal zal dat over de hobby's gaan (Quilten, borduren en samen met DH Rene fietsen en met de caravan weggaan) Maar ook wat me nog meer bezig houd in het leven. Na een erg moeilijk 2010 proberen Rene en ik de draad weer op te pakken.

maandag 4 maart 2013

Heerlijk weekend!

Afgelopen zaterdag en zondag een fijn weekend gehad. Zaterdag voor het eerst sinds lange tijd weer in de auto naar Tam in Nootdorp. Van de kindjes genoten die daarna naar de scouting gingen en Rebbel weer gezien die al zo gegroeid is. Maar ze herkende ons nog zeker!!

 
Zondagochtend kwam mijn broer Willem, schoonzus Ans en hun 7 jaar oude Friese stabij: Mees op bezoek en Tam  kwam met de kinders ook om Rebbel en Mees met elkaar kennis te laten maken.
 
 Dat ging heel goed. We wonen midden in het groen dus gelijk met de honden naar buiten en ik kon ze een eind volgend van achter de ramen. Mooi gezicht! Rebbel kreeg een mooi flostouw van Mees dus die zijn dikke maatjes.
Daarna was Mees helemaal uitgeput van het spelen........en mocht Rebbel de puppybench, die bij ons staat uitproberen. Thuis heeft ze een grote is het echt haar plek en een ideale uitvinding!

De kinders zaten daarna gelijk de bank met Ipod en tablet.
Ans had voor de lunch gezocht. Heerlijk wraps met gezonde vulling nou dat was smullen! Heel lief en heel fijn.
Het was een Goudenrandjesweekend!!!

Het gaat allemaal stapje voor stapje een beetje beter met me maar dan hebben we het over de naweeen van de rugklachten door de scheve tussenwervel. Het is gewoon pech dat ik dat erbij heb. Vreselijke helse pijnen gehad maar dat lijkt nu op retour. O wat fijn. Ik kan weer lachen!
Van de longkanker merk ik tot nu toe alleen wat kortademigheid.Toch is het niet goed dat is ons heel duidelijk en daar leven we nu naar. We blijven het positief en met moed zien en genieten van iedere dag. We vinden het zonde om de dagen met kiezen en zielig zijn door je handen te laten glippen. Natuurlijk hebben we ook verdriet........
Maar gaan daarna toch weeer door met het voorbereiden op wat helaas toch komen gaat. We zitten heel erg op 1 lijn gelukkig! Daar ben ik heel dankbaar voor. We hopen nog even van elkaar te mogen genieten.
LiefsAnsje/Rene

11 opmerkingen:

Mieke wilmer zei

Geweldig Ansje, zeker een goudenrandje weekend. Leuk de 2 honden bij elkaar.
Liefs
Mieke

Chris zei

Heerlijk die natuur, de kinderen en die enige honden om je heen. Daar kan je echt van genieten.
Wat geweldig om te lezen dat jullie zo op één lijn zitten Ansje. Dat maakt veel dingen makkelijker en het genieten van elkaar intenser. Liefs, Chris

Francis Gortmaker zei

Lieve Ansje,
Toevallig kwam ik een paar weken geleden op jouw blog om te kijken naar de mooie quilts die je hebt gemaakt, en werd meteen geconfronteerd met jouw ziekte. Sindsdien denk ik veel aan jullie.
Je bent een positieve vrouw en dat geef je door aan je omgeving. Ook aan je bloglezers en dus ook aan mij!
Daarvoor wil ik je bedanken.
Veel sterkte en veel liefs, Francis.

Hermie zei

Lieve Ansje, wat fijn dat je weer hebt kunnen genieten en dat de pijn in je rug op zijn retour is,ik gun jullie nog vele weekeinden samen.

Rennie zei

Je bent een topper. Ik bewonder je instelling en ik put kracht uit de kunst die je verstaat om de rijkdom uit elke dag te voelen. Carpe diem! Ik denk aan je. Dikke kus

Ageeth Dorsman zei

Ik wil je heel graag laten weten, dat
er geen dag voorbij gaat, dat ik niet
aan je denk. Ik heb een diepe bewonde-
ring voor de manier, waarop je met
alle tegenslag omgaat, wat vooral ook
weer uit dit stukje spreekt. Heel veel
sterkte en geniet van alle mooie mo-
menten, die je gelukkig zo goed weet
te waarderen. Je bent een kanjer.
Groetjes van Ageeth

Ans zei

Heerlijk om zo te kunnen genieten van de eerste voorjaars tekenen. Heel veel sterkte jullie samen. Soms is er zoveel wat ik voel, maar dan heel moeilijk om te zeggen. Geniet maar meisie, ik gun het je van harte dat het nog heel lang kan.

marga zei

Fijn dat je zo genoten hebt van dit weekend en dat je samen over alles op een lijn zitten.
Geniet van alles wat nog op jullie pad komt. Ik bewonder de instelling die jullie samen hebben.
Groeten
Marga

Anoniem zei

Dat heb je toch maar mooi meegepakt Ansje.
Ik hoop dat het voorlopig mooi weer blijft, zonneschijn doet veel.
Fijn dat René en jij op 1 lijn zitten, dat maakt het ietsje makkelijker.
Liefs en HOUDOE, Jacqueline.

Craftluver Marianna zei

Geweldig Ansje! Heerlijk he genieten met dit weer! Dat neemt niemand jullie meer af! En ja, je kop in het zand steken heb je niks aan en als je van alles bewust bent, maar er niet in verdrinkt, dan kun je nog veel mooie momenten samen beleven! En zo realistisch zijn jullie wel en ook zo positief! Ondanks alles!

Anny zei

Het klinkt ook als een heerlijk weekend. Leuk om je gehaakte kussen in gebruik te zien. Hij is echt leuk geworden he? Knap hoor, dat je zo positief weet te blijven.