Welkom op mijn weblog. Leuk dat je even langskomt.Ik ga hier mijn dagelijkse belevenissen neerpennen. Meestal zal dat over de hobby's gaan (Quilten, borduren en samen met DH Rene fietsen en met de caravan weggaan) Maar ook wat me nog meer bezig houd in het leven. Na een erg moeilijk 2010 proberen Rene en ik de draad weer op te pakken.

zaterdag 23 maart 2013

scoutingdag met kadootjes.

Zaterdag is scoutingdag. 'sMorgen Marink en 'smiddags Laura. Maar omdat ik van de week lekker achter de borduurmachine bezig geweest ben kregen ze vandaag cadeautje. Voor Marink een 112 kussen met brandweer en politie voor op zijn kamer, waar hij heel blij mee was en voor Laura een hoedje. Die is gek op hoofddeksels en alles staat haar leuk. Mooie combi met haar scoutingbloes!
Tam bakte warme broodjes tussen de middag, Rebbel hield een voorstelling van gek en dol doen met een lekker bal en opwaaiende blaadjes op het terras, dus was weer erg genieten.

Van de week kregen we een erg leuke foto van Tam de kinders en Rebbel op canvas! Zeg nou zelf, daar wordt je toch gewoon vrolijk van, met dat stel aan de muur?

 
Ondertussen is de badkamer bij Tam ook klaar dus ook een foto.

Zondag mocht Marink voor zijn B zwemdiploma op. Geslaagd!! SUPERTROTS zijn we op hem!

 
LiefsAnsje/Rene

11 opmerkingen:

Annie Kingma.Bonnema zei

Mooie foto, en wat leuk de cadeautjes.
Groetnis Annie

Ria zei

Weer een leuke dag gehad zie. Ik hoop dat je nog heel veel van die mooie dagen krijgt Ansje. Ik geniet op afstand met met je mee.

Groetjes Ria V.

Anny zei

Dat was weer een dag met een sterretje! Wat een prachtige foto. Ik denk heel dikwijls aan je.

Lida zei

Wat ben je leuk bezig geweest, het hoedje en het kussen zijn allebei duidelijk in de smaak gevallen! Heerlijke dag zo samen, leuke foto's! Groetjes
Lida

Tineke zei

Wat een mooie foto heb je gekregen. Leuke cadeautjes heb je gemaakt, kan me voorstellen dat ze er heel blij mee waren.
Groetjes Tineke

ria notenboom zei

wat een prachtige foto hebben jullie gehad! schitterend!
Groetjes Ria

ria notenboom zei

wat een prachtige foto hebben jullie gehad! schitterend!
Groetjes Ria

ria notenboom zei

wat een prachtige foto hebben jullie gehad! schitterend!
Groetjes Ria

Jane in Wales zei

Wat staat dat hoedje haar leuk, en het kussen lijkt me echt jongensachtig. Ja, zo'n foto is prachtig aan je muur, wat zullen jullie daar van genieten!
Je hebt een fijne dag gehad zo!
Liefs uit Wales

Hermie zei

wat een prachtige foto

Craftluver Marianna zei

Geweldig hoe trots en blij die kleine knul is he! Dat koppie! Stralen doet ie! En blij ook met zijn kussen! Ja, je moeite wordt altijd erg beloond met hun he! Prachtige foto van hun met Rebbel! Daar wordt je blij van je! Geniet van al het moois wat op je weg komt meissie! Daaruit put je kracht voor het minder mooie!