Welkom op mijn weblog. Leuk dat je even langskomt.Ik ga hier mijn dagelijkse belevenissen neerpennen. Meestal zal dat over de hobby's gaan (Quilten, borduren en samen met DH Rene fietsen en met de caravan weggaan) Maar ook wat me nog meer bezig houd in het leven. Na een erg moeilijk 2010 proberen Rene en ik de draad weer op te pakken.

zondag 24 november 2013

Ansje Rene 45 jaar Getrouwd


28 November zouden Ansje en ik 45 jaar zijn getrouwd.
Vele fijne herinneringen blijven bestaan. Lieve Ansje, mis je verschrikkelijk, maar ben ook blij dat ik mijn leven met jou mocht delen. De vele fietstochten, de eindeloze wandelingen, de kinderen, al die vakanties. je creativiteit en je quilts, en het vertrouwelijke geluid van de naaimachine. Koffie drinken en een plan voor de dag maken. Je was een schat.

13 opmerkingen:

marga zei

Dag Rene.
Ik denk dat ik mij heel goed kan voorstellen hoe jij Ansje mist.
Ik vind het heel mooi om te lezen dat jullie een heel fijn leven samen hebben gehad en ik hoop dat jij daar nu kracht uit kunt putten om verder te gaan.
Ik wens jou in het bijzonder maar ook de kinderen en kleinkinderen heel veel stekte toe.
Groeten
Marga

Chris zei

Dat is heel bijzonder Rene om dit logje te vinden en te lezen. Zo gaan gemis en dankbaarheid hand in hand. Ik wens jou, je kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte deze week. Een hartelijke groet van Chris

Jet en Zus zei

Oh, met tranen lees ik je berichtje!
Heel veel sterkte deze tijd!

groetjes Anita

Lida zei

René ik wens je sterkte met het verwerken van dit grote verlies en ik hoop dat al je mooie herinneringen aan jullie leven samen je zullen troosten,
Lida

Wilma Kuin zei

Zag dat er een nieuw berichtje was bij Ansje,... Hoe kan dat nu? Moest wel even slikken,..

Lieve René, heel veel sterkte met het verwerken van dit grote verdriet,.. De mooie herinneringen zullen hopelijk een troost zijn voor jullie,..

Ans zei

Heel veel sterkte Rene! Heel bijzonder om het blog van Ansje weer tegen te komen. Heel begrijpelijk dat je haar mist.

jolanda zei

En zo komen er iedere keer opnieuw speciale en bijzondere dagen waarop je haar nóg meer zult missen dan je al doet. Een mooi gebaar naar Ansje om zo'n lief blogje te schrijven.
Heel erg veel sterkte Rene!

Anoniem zei

Mooi dat Ansjes Blog er nog is René.
De maand December zal zwaar zijn voor je. Maar hou vast aan de fijne herinneringen.

Groetjes, Jacqueline.

foekie's fashion zei

Lieve Rene, fijn dat je zo af en toe wat schrijft op haar blog. Het zijn zeker bijzondere dagen die steeds terugkomen. Zo ook straks met die eindejaarsfeestdagen. Het zal zeker niet gemakkelijk zijn, maar je hebt gelukkig kinderen en kleinkinderen die jou zullen steunen en samen met jou die fijne herinneringen aan Ansje zullen koesteren. Knuf van Joke

Rian, zei

Dag Rene,
Ik weet niet of je dit nog leest, maar ik ben je e-mail adres kwijt, en ik wil je toch even laten weten dat ik in deze maand van 'terugkijken' aan je denk. Er zullen van tijd tot tijd moeilijke momenten blijven komen, maar ik hoop dat alle goede herinneringen de boventoon houden.
Ik wens jou en de kinderen/kleinkinderen toch een goed en voorspoedig 2014 toe.
Hartelijke groet,
Rian

Hermie zei

Ondanks alle verdriet, wens ik jou alle goeds voor 2014, ik denk nog geregeld aan het samen koffie drinken in ZWolle.

Craftluver Marianna zei

Lieve René,
Ik zag ineens dit blogje voorbij komen in mijn leeslijst, die ik niet vaak bekijk, dat blijkt wel! Ik hoop dat het goed met je gaat en weet dat ik nog heel vaak aan je mooie lieve vrouw denk! Er komen ook veel ontroerende reacties van andere quilters op mijn titel van mijn stukje in het blad. Daaruit blijkt mij des te meer dat er nog velen zijn die haar heel erg missen! Ik kon niet naar de beurs in Zwolle dit jaar, want dat was nog te vers. Misschien later, maar eigenlijk wil ik niet de mooie herinnering van de laatste keer dat we elkaar hebben gesproken veranderen...
Hou je taai!

Anoniem zei

Wat een verschrikkelijk lief bericht...
afz een oude quiltkennis van Ansje.