Welkom op mijn weblog. Leuk dat je even langskomt.Ik ga hier mijn dagelijkse belevenissen neerpennen. Meestal zal dat over de hobby's gaan (Quilten, borduren en samen met DH Rene fietsen en met de caravan weggaan) Maar ook wat me nog meer bezig houd in het leven. Na een erg moeilijk 2010 proberen Rene en ik de draad weer op te pakken.

donderdag 12 januari 2012

afstrepen

Ondertussen kan ik al 3 keer chemo/bestralen afstrepen! Dat is al 1 achtste deel:-)! Het gaat me/ons nog prima af gelukkig. Beetje moe, maar als dat alles mag zijn….! Kans is aanwezig op slikproblemen maar daar denken we nu nog maar even niet aan.

Heel veel dank, ook namens Rene, voor alle lieve opsteek berichtjes en lieve kaarten. Jullie zijn allemaal schatten!
LiefsAnsje/Rene

11 opmerkingen:

Ria zei

Hallo Ansje

Toevallig kwam ik langs je blog en weet ik helaas maar al te goed wat je moet doormaken. PROBEER rustig in een hoekje op de bank met een boekje alles over je heen te laten gaan. Boos en opstandig worden heeft geen enkele zin. En je lichaam moet rust hebben om te kunnen genezen heb ik aldoor geroepen. En bij mij is alles weer goed gekomen. Hoed moed.

Groetjes Ria.

P.S Als je wilt mag je mij altijd schrijven, misschien heb ik nog wat tips voor je.

Jenni zei

Goed om te lezen dat het jullie tot nu toe goed af gaat. Ik hoop natuurlijk dat dit zo blijft en dat je stug door kan gaan met afstrepen... Houd goede moed!!

Ansje zei

Hallo Ria, Ik wil je graag mailen maar ik heb geen mailadres van je. Dus mail even naar Prooper@planet.nl aub
Groetjes Ansje

Mascha zei

Fijn om te lezen dat het tot nu toe goed ga. Ik denk veel aan je.
Groetjes Mascha

Anoniem zei

veel sterkte met de andere sessies,
groetjes Judith

http://quiltershoekjeannie.blogspot.com/ zei

Ansje ik ken je van Ned. Quilt mailgroep. een week heb ik nu zelf ook een blog , en nu lees ik dus over je ziek zijn.
Heel veel sterkte bij alles er komen gaat , heel veel goede moed.
Groetnis Annie

Shirley zei

De kop is er af, fijn dat het tot nu toe niet al te veel tegenvalt, en idd vooral niet teveel vooruit kijken; het is net als met de bijsluiter, je kan er last van krijgen, maar het hoeft niet.

Anny zei

Zo, de kop is eraf... Ik herinner me dat ik het net een wedstrijd vond... eerst stond ik met 1 tegen 24 achter... Maar aan het eind werd het toch 25 - 0 ...
Als slikken een probleem wordt kun je vloeistoffen zoals thee en koffie verdikken met Nutilis clear van Nutricia. Dan verslik je je minder snel... te koop bij de apotheek. Denk ook aan koude dingen: door mijn auto-immuunziekte slik ik altijd slecht en een ijsje.. daar kun je me voor wakker maken. Bovendien krijg je veel calorieen binnen in een klein volume als je kiest voor roomijs.

marcella zei

Heel veel sterkte met de komende sessies. Ik ben blij voor je dat de eerste zijn meegevallen en dat je er zo positief bij blijft. Dat maakt het voor jezelf wat draaglijker. Ik denk aan je!

Rian, zei

Ansje, ik denk aan je!! Bijt je erdoor meis, er komen vast weer betere tijden.
Liefs,
Rian

quilting Jeannet zei

Ansje, ik wens je alle, alle sterkte, en je gaat er vanuit dat jij geen slikproblemen zal krijgen, je hoeft niet alles te krijgen wat ze je "beloven" het valt ook nog wel eens mee, en hopelijk bij jou.

Groetjes, goed weekend! Jeannet