Welkom op mijn weblog. Leuk dat je even langskomt.Ik ga hier mijn dagelijkse belevenissen neerpennen. Meestal zal dat over de hobby's gaan (Quilten, borduren en samen met DH Rene fietsen en met de caravan weggaan) Maar ook wat me nog meer bezig houd in het leven. Na een erg moeilijk 2010 proberen Rene en ik de draad weer op te pakken.

vrijdag 6 januari 2012

starten

Lieve allemaal,
Eindelijk zijn alle onderzoeken en voorbereidingen klaar en kan ik de 10e gaan starten met de chemo en het bestralen. Het worden 24x dagelijks naar het ZH dus half februari zou het klaar moeten zijn en dan hopelijk met goed resultaat. Ik vind het doodeng en tegelijk denk ik: zo snel mogelijk aan de gang.
Rene en ik hebben goed hoop en moed op de goede afloop. Dus we gaan ervoor.
Nogmaals dank ik iedereen voor de lieve mails/kaartjes en de positieve gedachten richting ons. We zijn daar erg door gevleid en gesterkt. Ik mis het koor op donderdag maar hopelijk komt dat met een paar maanden wel weer.
LiefsAnsje/Rene

5 opmerkingen:

Shirley zei

Het is ook doodeng, maar blijf maar focussen op het eindpunt, als je klaar bent en de kwade cellen weg zijn. Ook al ben je dan bekaf, je bent er nog, en dan kan het opbouwen weer beginnen. XOXO

Anny zei

Heel veel sterkte de komende weken. Je kunt ook over die nare tijd heenkijken zie ik. Dat vind ik positief... Er wacht nog zoveel om te doen! Sterkte!

Rian, zei

Ha Ansje, ook ik wens je heel veel moed en sterkte voor alles wat jullie in het vooruitzicht hebben. Voor een goede einduitslag doen we alles, en half februari komt elke dag een stukje dichterbij.
Ik denk aan jullie!
Liefs,
Rian

Sabine.v zei

Lees net het berichtje bij Supergoof en ik wens je heel veel sterkte de komende maanden. Je staat er voor en je moet er door en het gaat je heus wel lukken.Ik steek ook een kaarsje aan opdat je vertrouwen groter wordt en nadien kan je nog patchworken naar lievelust! Doeiiii! Liefs Sabine

Anje-Grietje zei

Hoi Meis eindelijk aan de slag en iedere dag een stukje verder.... zet 'm op! Denk aan je,
Liefs Anje.