Welkom op mijn weblog. Leuk dat je even langskomt.Ik ga hier mijn dagelijkse belevenissen neerpennen. Meestal zal dat over de hobby's gaan (Quilten, borduren en samen met DH Rene fietsen en met de caravan weggaan) Maar ook wat me nog meer bezig houd in het leven. Na een erg moeilijk 2010 proberen Rene en ik de draad weer op te pakken.

zaterdag 31 december 2011

Lieve allemaal,

Even nog een mailtje van mij voor oud jaar.

Hier gaat het redelijk goed gelukkig. De stress is wat verminderd, ben goed aan het eten geslagen na het afvallen en ik zit nog volop in de voorbereiding voor de behandeling. Kan me eigenlijk niet snel genoeg gaan pppfff. Beginnen maar, denk ik steeds. Ben als de dood dat het verder gaat dan waar het nu zit. Maandag en woensdag heb ik weer volop afspraken o.a CT scan en het aftekenen van de plek waar bestraald gaat worden en daarna hoop ik dat ze snel beginnen. Het worden 24 chemo’s en daarna (dezelfde dag) bestralen. Ik heb de kankerplek gezien ppff. Viel me ff knap tegen.
Is groter dan wat er met de operatie uitgehaald is. Maar geen metastasen gelukkig. Het zit wel dicht bij mijn hart maar ze hoopte daar net omheen te kunnen met bestralen net als om de slokdarm. Anders zou ik na ongeveer 15jaar wat last van een lekkend hartzakje kunnen krijgen. Hallo 15 jaar??? Mag ik daar alvast even voor tekenen denk ik dan??

Vanmorgen oliebollen gebakken en wat smaken die lekker zeg! Jaren niet gedaan (zelf bakken) maar we vinden ze echt het lekkerst!!!

LiefsAnsje dank voor al jullie wensen en wens jullie ook alle goeds voor het nieuwe jaar ook van Rene.

13 opmerkingen:

Anoniem zei

ondanks alles wens ik je een fijne jaarwisseling en heel veel goeds voor 2012

Wendy zei

Lieve Ansje,
Hoop dat jullie vanavond kunnen genieten van de jaarwisseling. Wens je heel veel girl-power toe voor de komende zware maanden. En dat je oudejaarsdag 2012 mag zeggen: zo dat hebben we weer achter de rug.
Veel liefs, Wendy

Anoniem zei

Een hele goede jaarwisseling gewenst voor jou en René en dat je 2012 maar goed mag afsluiten
Groetjes Ada

Noa zei

Ansje en natuurlijk Renee ik wil jullie ondanks alles toch een goed 2012 toewensen

Anoniem zei

Ansje, voor jou en René een heel goede jaarwisseling gewenst.
2012 begint spannend, maar samen slaan jullie je er wel doorheen.
Sterkte en liefs van Jacqueline.

Tineke zei

Ansje en René een hele fijne jaarwisseling gewenst.

Anoniem zei

mevrouw,

Ik wens je van harte het allerbeste toe. Moge alles heel vlot verlopen.
We duimen alvast.
Groetjes
Gratienne

Rian, zei

Ha Ansje,
Wat ben ik blij te merken dat je zo strijdvaardig de behandelingen tegemoet gaat. Het jaar gaat spannend beginnen voor jullie, en ik wens je dan ook heel veel kracht en sterkte voor de komende maanden. Heb ondanks alles een gezellige jaarwisseling, en geniet van de oudejaarstraktatie.
Hartelijke groeten,
Rian

foekie's fashion zei

Ansje, ik wens jou ook een fijne oudejaarsviering met René, je steun en toeverlaat. Ik wens jou en René dan ook een goed begin van het nieuwe jaar en moed en kracht om deze ziekte te overwinnen. Lieve groetjes van Joke

quilting Jeannet zei

Heel veel sterkte in het komende jaar Ansje, hopelijk gaat het voor jou ook snel om, na je vijftigste gaat het harder hem, zeggen ze, ik kan me voorstellen dat jij nu ook denkt, zat ik maar vast weer onder de kerstboom, maar dat komt weer hoor, en sneller dan je denkt!

Hartelijke groetjes,

Hermie zei

Hallo Ansje en Rene, ook ik wil jullie het allerbeste wensen voor 2012, het begint wel kl....., maar je gaat er voor en het zal zwaar worden,maar laten we hopen dat je over een half jaar alweer aan het bijkomen bent.
liefs Hermie

Anne Cevat zei

Ansje,
Ik wens je heel veel kracht en doorzettingsvermogen de komende tijd.

Anje-Grietje zei

Lieve Meis dat wordt een fikse klus voor je, zet 'm op!!! Wens jullie veel kracht en alle goeds toe in 2012. Dikke knuffel, Anje.