Welkom op mijn weblog. Leuk dat je even langskomt.Ik ga hier mijn dagelijkse belevenissen neerpennen. Meestal zal dat over de hobby's gaan (Quilten, borduren en samen met DH Rene fietsen en met de caravan weggaan) Maar ook wat me nog meer bezig houd in het leven. Na een erg moeilijk 2010 proberen Rene en ik de draad weer op te pakken.

dinsdag 6 december 2011

PET/CT scan

Even een berichtje van mij. Ben ondertussen weer op honk van de PETscan. Mee en tegengevallen. Kreeg kriebelhoest. Nou zie dat maar eens in te houden. Maar de scan is goed gelukt en nu beetje bijkomen want is een aanslag. Vooral op de schouders. Ppff Slecht geslapen natuurlijk en om half 6 de wekker om te beginnen met water drinken. Heb de t.v. er maar bij aan gezet. Erge last van de gewrichten gehad dus vandaag weer aan de diclo, maar moest eerst gegeten hebben natuurlijk. Blij dat het gebeurd is en nu weer afwachten tot morgenmiddag.

Gisteren kreeg ik van iemand de naam Sarcoidose te horen en laat dat nu helemaal kloppen met al mijn "griepachtige" verschijnselen en de torenhoge bloedbezinking!! Nee ik heb geen valse hoop maar wel beetje meer moed gekregen. De ziekte komt meer voor tot plm 40 jaar, maar ik zie er erg jong uit zegt mijn omgeving vaak:-)(LOL) Hoop houden maar.Heel lief alle mailtjes…dank jullie wel!!LiefsAnsje


6 opmerkingen:

quilting Jeannet zei

Blij wat van je te lezen Ansje, ik heb steeds aan je gedacht het weekend. En over sarcoidose, dat heb ik ook gehad, rond mijn veertigste, in een acute vorm waar ik gelukkig van genezen ben, (duurde wel twee jaar) inderdaad, torenhoge bezinking, gezwollen gewrichten,kriebelhoest, het zat in mijn longen, en ik had dan nog overal grote blauwe plekken op mijn benen. Tis gek gezegd, maar hopen dat het dat is joh.

Hartelijke groetjes, jeannet

Anoniem zei

Mijn broer heeft Sarcoidose, vooral op de longen.
sterkte met alles
groetjes Judith

Jacqueline zei

Fijn even een berichtje van je te lezen Ansje. IK denk veel aan je en laten we hopen dat het S. is.
Ook niet leuk natuurlijk, maar beter dan wat je vreest.
Veel sterkte morgenmiddag, de spanning viert hoogtij natuurlijk.
Lieve groetjes van Jacqueline.

Tineke zei

Fijn om even een berichtje van je te lezen, heb vandaag regelmatig aan je gedacht.
Heel veel sterkte voor morgenmiddag voor jou en allen die je lief zijn.

foekie's fashion zei

Ik was vandaag met mijn gedachten bij jou en ook morgen doe ik dat hoor. Hoop doet leven he, houd de moed erin en veel sterkte voor morgen. Groetjes van Joke

Hermie zei

Hoi Ansje,
fijn dat je ons even wat laat weten, het is wel heel erg spannend allemaal.
Ik denk aan je en hoop dat je toch een enigzins goede uitslag krijgt.
knuffel.