Welkom op mijn weblog. Leuk dat je even langskomt.Ik ga hier mijn dagelijkse belevenissen neerpennen. Meestal zal dat over de hobby's gaan (Quilten, borduren en samen met DH Rene fietsen en met de caravan weggaan) Maar ook wat me nog meer bezig houd in het leven. Na een erg moeilijk 2010 proberen Rene en ik de draad weer op te pakken.

vrijdag 9 december 2011

update

Dank voor alle lieve sterkte wensen! Vele vroegen naar de scopie.

Geen pretje al voel je van de slang echt maar 2%. Het is het idee.

Het verdoven is meer ongerief. MAAR: hij heeft niets kunnen zien!!!!
De snijranden van de operatie (juli 2010) waren helemaal schoon en behalve wat slijm kon hij niets ontdekken. Dus geen metastasen van de vorige tumor!!!

Hij was voorzichtig optimistisch want het houd niet in dat er niets aan de hand is. Was dat maar waar.

De PET wijst iets aan en dus verder in de onderzoekmolen. Maandag een uitgebreide CT scan en misschien ook nog een longpunctie en dat lijkt me doodeng.
 
Chemo en bestralen is me al gezegd. Operatie is niet aan de orde. Hoe ga je met die chemo om. Voor ieder verschillend maar zie er best tegenop. 
Vooral ook hoe snel het kan gaan. Op de eind augustus genomen thorax was niets te zien en half september ben ik zo erg gaan hoesten. Niet te snappen. Ik was al uniek, nou moet het niet nog gekker worden. Vertrouw mijn lijf niet meer.

LiefsAnsje/Rene

12 opmerkingen:

foekie's fashion zei

Lieve Ansje, ik wens je alle sterkte toe met al die onderzoeken, heel vervelend he en dan nog die onzekerheid. Houd de moed erin hoor, is heel belangrijk. Ik denk aan je, groetjes van Joke

quilting Jeannet zei

Dit heb je weer doostaan Ansje, en dat viel dan gelukkig niet helemaal tegen, maar leven met de dag. Ik las net in de Libelle een uitspraak van iemand: het leven is accepteren wat je niet gewenst hebt, toen moest ik nog aan jou denken. Heel veel sterkte met de komende onderzoeken.

Miny zei

Jee wat een onderzoeken moet je nog en dan de rest.
Moedig zoals je het beschrijft op je blog.
Veel sterkte!


Groeten Miny

Anoniem zei

sterkte met de nieuwe onderzoeken. Heel moedig van je hoe je het schrijft op je blog.
groetjes Judith

Ans zei

Dat wordt dan weer een lange duistere weg die je moet gaan. Ik kan het me heel goed voorstellen dat je je lichaam niet meer vertrouwd. Ik vind het ook heel moeilijk om nog iets positiefs toe te voegen. Maar toch, HEEL VEEL STERKTE ALLEBEI! Groetjes, Ans

Marianna zei

Nee, klopt helemaal dat niet vertrouwen van je lijf! Blijft ook een soort rouwproces, je moet afscheid nemen van het bekende vertrouwde en gaat een onzekere toekomst tegemoet! Heel veel sterkte en ik denk veel aan je! Heb je nog een uitgebreidere mail gestuurd. Dikke knuf van hier! Marianna

Ada zei

Lieve Ansje

Het was hier eigenlijk een heel erg drukke week en ik lees dus nu pas je hele verhaal en ben daar enorm van geschrokken wat moeten jullie je akelig voelen zeg het is gewoon niet te bevatten het ging allemaal zo goed ...het is een blijft een verradelijke ziekte
Ik wens jullie dan ook heel veel sterkte met alles wat komen gaat
En hoe je met chemo's en dat soort dingen om moet gaan is helaas geen draaiboek voor

Liefs Ada

Anny zei

Allereerst heel veel sterkte. Wat een verhaal. Met bestralen heb ik wel ervaring. Chemo niet. Maar ik denk dat je zelf heel goed moet aangeven wat je wilt. Iedereen doet het op z'n eigen manier en je mag jezelf best even de eerste plaats geven! Fijn dat je dit kunt uiten op je blog. Al die blije bloggers ook altijd maar. Het leven is helaas rafels en rozen!

Shirley zei

Allemaal herkenbaar, het lijf dat je in de steek laat, en de onzekerheid en angst van wat er nog gaat komen. Een mens lijdt het meest door het lijden dat hij vreest...Ik mail wel verder

Mascha zei

Ik kan me goed voorstellen dat je je eigen lichaam niet meer vertrouwd. Ik wens je veel sterkte maandag en zal voor je duimen.
Liefs, Mascha

Anja zei

Veel sterkte Ansje!
Groeten, Anja.

Toos zei

potjandorrie Ansje, sorry dat ik laat reageer maar kwam dit nu per toeval tegen, wat is 't toch vervelende rot ziekte en ja, je moet er toch maar weer tegenaan, fijn dat je "jouw Rene" hebt en samen dit kunt doen, wens jullie dan ook samen alle goeds van deze wereld en heel veel sterkte en hopelijk word je dan weer lekker gezond, ze hebben je thuis nog nodig !! een dikke knuf van Toos die nu in Amerika zit. Fijne Kerstdagen met je dierbare familie en fijn dat je dochter er even was..