Welkom op mijn weblog. Leuk dat je even langskomt.Ik ga hier mijn dagelijkse belevenissen neerpennen. Meestal zal dat over de hobby's gaan (Quilten, borduren en samen met DH Rene fietsen en met de caravan weggaan) Maar ook wat me nog meer bezig houd in het leven. Na een erg moeilijk 2010 proberen Rene en ik de draad weer op te pakken.

donderdag 22 december 2011

gesprek longarts

Lieve allemaal,
Ik had gisteren een extra afspraak aangevraagd bij de longarts want de stress ging te veel overheersen en ik had nog zoveel vragen.

Was goed gesprek en ik ben wat gerustgesteld (Rene ook) al kon hij sommige vragen niet beantwoorden ik ga wel genezen maar met een zware weg. Kreeg een knappe PEP talk en ook een opgeheven vinger van hem. Zo is hij. Dien ik hem dan van repliek dan zegt hij met een brede glimlach: zo ken ik je weer.

De recidieve kanker zit aan de buitenkant van mijn longen vandaar dat hij niks zag met de scopie. Het weer overgaan van de pijnlijke gewrichten, daar kon hij geen garantie op geven maar w.s. wel.

Traject zal pas rond 10januari starten. Maar dat was geen punt volgens de LA. Hij wil eerst die MRI van mijn hoofd hebben. Dat is pas de 27e Gewoon uitsluiten dat daar niks zit.
Ik moet dus dagelijks naar het ZH voor chemo en na een uurtje de bestraling. En dan 27 keer. Dus hopelijk eind februari klaar.

Dus ik moet leuke dingen gaan doen en veel frisse lucht en goed eten.

Was heel goed om deze afspraak te maken.

Ik heb toch nog gevraagd of ik doodging. Ja, zei hij: net zoveel kans als je man. Dus ik kom hier doorheen. Verdere zekerheden zijn er niet zegt hij. Als hij geen kansen zag zou hij er niet aan beginnen.

Nogmaals wil ik iedereen bedanken voor de opbeurende mailtjes/lichtjes/kaarten en brandende kaarsjes! Die helpen echt!

LiefsAnsje/Rene
4 opmerkingen:

Noa zei

Heel veel sterkte

Anoniem zei

Veel sterkte Ans, hoop dat je leuke dingen kunt doen...

Jenni zei

Goed dat je dat extra gesprek hebt gehad, geeft toch weer andere inzichten en duidelijkheden... Je hebt een zware tijd voor de boeg maar volgens mij ben je "van 't strijdbare type" dus dat komt vast goed! Koop een ragebol en zorg dat je elke keer goed alle negatieve muizenissen uit je hoofd poetst ...Sterkte.

Anny zei

Fijn dat je dit extra gesprek kon hebben. Er staat je best een zware tijd te wachten, maar de vooruitzichten zijn goed. Ik wens je ondanks alles een warm Kerstfeest toe.