Welkom op mijn weblog. Leuk dat je even langskomt.Ik ga hier mijn dagelijkse belevenissen neerpennen. Meestal zal dat over de hobby's gaan (Quilten, borduren en samen met DH Rene fietsen en met de caravan weggaan) Maar ook wat me nog meer bezig houd in het leven. Na een erg moeilijk 2010 proberen Rene en ik de draad weer op te pakken.

vrijdag 16 december 2011

afspraak longarts

Lieve allemaal,

Vandaag de afspraak bij de longarts. De conclusie, die hij al eerder had, is bevestigd. Er is een recidief (adeno kanker) op mijn R.long aangetroffen. Dat wordt met chemo en bestralen als therapie bestreden. Betekend 26x 5 dagen per week naar het ZH voor chemo en gelijk bestralen. We gaan een heftige tijd tegemoet maar ik kom er vanaf is me gezegd. We gaan ervoor.

Vanmiddag nog een echo en de 27e een mri van mijn schedel. Daarna starten met de behandeling.

Dank voor al jullie opbeurende mails, straaltjes, kaartjes en  kaarsjes, en aan ons denken.

LiefsAnsje/Rene

16 opmerkingen:

Anoniem zei

het wordt een moeilijke zware tijd voor jullie, ik wens jullie heel veel kracht en sterkte de komende tijd. Hoop dat je geniet van de tijd met je dochter,
groetjes Judith

Noa zei

Ansje heel veel sterkte gewenst

Tineke zei

Dat wordt zeker een zware tijd voor jullie.
Heel veel sterkte gewenst.
Groetjes Tineke

Miny zei

Ansje heel veel sterkte komende half jaar, wat knap dat je zo positief bent!

Groeten Miny

Mascha zei

Ik wens jullie heel veel sterkte.
Veel liefs, Mascha

Jenni zei

Tjonge, dat is heftig :-( Heel veel sterkte samen.

Tineke zei

Heel veel sterkte meis...ook voor je familie..

Ans zei

Ik wens jullie heel veel sterkte toe de komende tijd. Groetjes, Ans

Hermie zei

Jullie gaan zeker een hele zware tijd tegemoet. Ik wens jou en Rene heel veel sterkte om dit samen te verwerken en geef jullie beiden een dikke knuffel.

quilting Jeannet zei

Heel veel sterkte de komende tijd Ansje, maar dat had ik je al gezegd he.Je weet waar je het voor doet, het kan goed komen!

Ada zei

Heel veel sterkte Ansje

Anny zei

Heel veel sterkte, bestralen is goed te doen... ik deed het al weer 21 jaar geleden ook 25 keer en afgezien van het iedere dag naar het ziekenhuis reizen viel het me mee! Iedereen was zo lief en behulpzaam op de afdeling. De laatste week lustte ik alleen nog maar spaghetti met tomatensaus.. maar och, het is toch voor iedereen anders. Het gaat je zeker lukken!

Anny zei

Nee, ik had er geen chemo bij. Dat maakt het wel veel zwaarder en het proces duurt ook langer! Is het al zeker dat je ook chemo moet? Maar ik kraag na de borstkanker een auto-immuunziekte, die heel zeldzaam is, die eeen relatie heeft met kanker, waardoor ik problemen kraag met huid en spieren. Daar ben ik zieker van geweest dan van de kanker... maar dat is zo zeldzaam!

marcella zei

Wat een naar nieuws Ansje. Het zit je niet mee de laatste jaren. Ik wil je heel veel sterkte wensen de komende maanden en hoop dat 2012 toch een mooi jaar zal worden voor jullie.

Anny zei

Hoi Ansje, Ik heb geen emailadres van je maar je kunt me bereiken via
rafelsenrozen@hotmail.nl Je krijgt daarna m'n vaste emailadres... want van jou kan ik ook geen adres vinden.

Shirley zei

Ansje heel veel sterkte en moed! Houd je maar vast aan wat ze zeggen, dat je er ook weer vanaf komt! In Augustus is het weer voorbij, en kan je weer gaan opbouwen.