Welkom op mijn weblog. Leuk dat je even langskomt.Ik ga hier mijn dagelijkse belevenissen neerpennen. Meestal zal dat over de hobby's gaan (Quilten, borduren en samen met DH Rene fietsen en met de caravan weggaan) Maar ook wat me nog meer bezig houd in het leven. Na een erg moeilijk 2010 proberen Rene en ik de draad weer op te pakken.

maandag 13 februari 2012

Lone star

Ondanks dat de naweeën van de chemo me nu erg parten speelt (pppfff) heb ik de Lone star van Linda Myers te voorschijn gehaald en wat zitten prikken. Tot zover ben ik nu. Het garen is van Venus en ik gebruik een gemeleerde aida als borduurstof. Ik ben ook lid geworden van de LM site (door Carin opgericht) van Yahoo http://groups.yahoo.com/group/LindaMyersDesigns/
LiefsAnsje

6 opmerkingen:

quilting Jeannet zei

Prachtig Ansje! ik dacht even dat het een quilt was, maar toen ik het vergrootte zag ik het pas goed.

foekie's fashion zei

Wat is dit ook weer mooi, wel een lekker werkje om er zo even bij te doen. Groetjes van Joke

Anny zei

Heerlijk dat alles erop zit. Wat heb je het goed opgepakt! Wat een gezellig werkje heb je opgezocht.

Rian, zei

Handwerken is een goede afleiding als je je niet goed voelt. Wat fijn dat je de kracht hebt om werkjes op te pakken. En wat wordt het mooi.
Sterkte hoor!
Liefs,
Rian

Carin zei

Wat wordt die long star toch geweldig !!

Wieke van Keulen zei

Tjonge Ansje, ik dacht ik neem even een kijkje op je blog, maar ik kom in een heel verhaal terecht. Tjonge wat heb jij het op je bordje gekregen. Wat goed dat ik toch nog lees dat kunt leven volgens het "pluk de dag". Wat zal dit prachtige borduurwerk een heerlijke afleiding voor je zijn. Nou, Ansje, ik wens je heel veel sterkte toe bij de weg die jij te gaan hebt. En ik heb lootje 84 voor je aangemaakt.