Welkom op mijn weblog. Leuk dat je even langskomt.Ik ga hier mijn dagelijkse belevenissen neerpennen. Meestal zal dat over de hobby's gaan (Quilten, borduren en samen met DH Rene fietsen en met de caravan weggaan) Maar ook wat me nog meer bezig houd in het leven. Na een erg moeilijk 2010 proberen Rene en ik de draad weer op te pakken.

zaterdag 11 februari 2012

KLAAR!

Hallo allemaal,

Even weer een up-date.. Gisteren de laatste behandeling van 24x chemo en bestralen gehad en dus zijn we ondertussen 5 weken verder. Het is me niet tegen gevallen en, naar wat ik hoorde van de artsen, was het een zware behandeling en dat ik dank zij mijn goede conditie en positiviteit er zo doorgerold ben. Nu ga ik de komende weken herstellen van de behandeling. De bestraling kan nog wel een paar weken nasudderen dus pas daarna horen we meer over het geslaagd of niet. Maar we houden goede moed. Ondertussen genieten van het leven. Ik heb in die 5 weken genoeg narigheid gezien en gehoord op de dagbehandeling van de oncologie, dus pluk de dag!

Nogmaals iedereen heel veel dank voor alle kaarten/bloemen en mailtjes. We waarderen dat zeer.

Veel liefs Ansje/Rene

11 opmerkingen:

Shirley zei

Hoera!!! Ben zo blij voor je, dappere sterke dame, en nu lekker aansterken!

quilting Jeannet zei

Ja, pluk de dag Ansje, en dat geld evenzeer voor jou. Heerlijk dat het nu even klaar is, toch nog snel gegaan eigenlijk he?

Miny zei

Ik kan niet anders zeggen dan, knap gedaan!! Nu even lekker bijkomen van al dat gedoe en heen en weer gereis.
Goed weekend.

Groeten Miny

Anja zei

Fijn, dat je nu klaar bent. Nu tijd nemen om weer bij te komen en hopen en bidden dat het een goed resultaat heeft gehad.

Rian, zei

Wat staat dat er triomfantelijk: KLAAR!!
Wat fijn voor je dat het allemaal zo goed verlopen is en dat je er zo goed doorgekomen bent. Gezond leven en positief in het leven staan helpen zeker in moeilijke tijden. Nu bijkomen, en dan is het weer spannend: wat zal het resultaat zijn...
Geniet van het heldere weer.
groetjes,
Rian

Annie Kingma.Bonnema zei

Weer een stap verder, goed weer een bericht van jullie te lezen.
Pluk de dag zo als je schrijft, en ook straks weer spanned, Sterk en positief zijn helpen je vooruit.
en onze aller beste wensen.
Groetnis Annie

Ans zei

Wat fijn Ansje, dat het klaar is. Weet je ik heb heel veel aan je gedacht en voor je gebeden. Wat fijn dat het allemaal is mee gevallen en wat een mooie foto! Kom lekker bij en probeer weer wat steekjes te zetten. Groetjes, Ans

Anoniem zei

wat fijn dat dit achter de rug is, sterkte met de rest....
mooie foto!

foekie's fashion zei

Heerlijk dat deze fase achter de rug is, je mag nu genieten van de vrije uurtjes en uitrusten en aansterken. Geniet nu en pluk je dag.Lieve groetjes van JOke

Hermie zei

Hoi Ansje, wat fijn dat je dat weer achter de rug hebt, nu aansterken en dingen doen die je leuk vind en inderdaad pluk de dag. Dikke knuffel van mij.

Jenni zei

Wat fijn om te lezen dat je relatief soepel door deze chemokuur bent gerold. Laat nu de chemo nog maar even nasudderen en z'n werk doen en de restjes opruimen. Ik hoop dat je herstel voorspoedig mag zijn.