Welkom op mijn weblog. Leuk dat je even langskomt.Ik ga hier mijn dagelijkse belevenissen neerpennen. Meestal zal dat over de hobby's gaan (Quilten, borduren en samen met DH Rene fietsen en met de caravan weggaan) Maar ook wat me nog meer bezig houd in het leven. Na een erg moeilijk 2010 proberen Rene en ik de draad weer op te pakken.

dinsdag 19 februari 2013

Zwolle en Rebbelkussen af....

Zondag een dagje Zwolle naar de handwerkbeurs!! Genoten van alles. De ontmoetingen, alle kramen en gewoon de gezelligheid. Eerst bij mijn naaimachinedealer Rene en Linda Wildschut uitAmsterdam langs, die stond met een Brother stand. Daar gezellig even koffie gedronken.
Vrijdag komt hij langs om mijn Bernina 830 machine na te zien.
 
Ik heb een houten gesp gekocht en wilde graag wol en patroon van dit vestje maar de wol was al uitverkocht. Maar toch het patroon gekregen en via Jeanet(blij dat ik brei) de juiste wol te pakken en werd vanmorgen al bezorgd!!
 
 

BERNINA!

Bij de Berninastand stond een doorzichtige Bernina en kon je zien wat er allemaal bewoog in de machine. Wat een superding! Erg leuk om te zien voor een Berninafan:-)
 
 
 
En vandaag even flink gewerkt aan het Rebbelkussen voor Laura en die is af. Leuk geworden vind ik. Laura ligt in bed met griep, dus morgen mag Rene het aan haar geven en neem hij Marink mee hier naar toe om middagje te spelen.
Verder ben ik aan het opruimen geweest en  tja dan ineens.....knappe rugpijn.Ook de medicijnen die het vocht rond de tumor in de kop moeten verminderen na de bestralingen geven echt akelige bijwerkingen, hartkloppingen, slappe benen   nogal gestresst en geagiteerd en ik slaap er zeer slecht. Dus toch maar gekozen om te gaan zitten met haakwerkje. Kruik in de rug en en paracatamol en een rustgevertje. Dat hielp wel maar nu beetje suffig/duffig:-)

Op de borduurmachine(die sinds maanden weer uren staat te draaien) ben ik een rode hoed aan het borduren.
Rene geniet erg van die machinegeluiden en dat ik weer wat aan het doen ben. En ik geniet ook!!
Mjjn Rene is een topper. HIj doet werkelijk alles. Hjj kookt, wast, stoft, zuigt loopt me na met warme kruikjes voor de rug, duwt zn de rolstoel en gewoon alles dus. Geweldige mantelzorger!
LiefsAnsjeRene

17 opmerkingen:

Unknown zei

Goed dat je naar de beurs bent gegaan! Lekker genieten he! En je man een KANJER!
Groetjes Anita

Mieke49 zei

Hoi Ansje en Renee
ja dat verwennen staat onder in de regels als je het huwelijk tekent he in voor en tegen spoed
geniet van jullie samen zijn
liefs van Mieke en Cor uit Maarssen

Unknown zei

Ansje, top dat je ook naar Zwolle bent geweest.
Ik ben zelf donderdag geweest , ben daarna wel 3 dagen kapot en veel pijn.Dus even wat meer pijnstillers en morfine veel slapen. Gelukkig heb ik ook zo'n schat van een man.Hans doet ook alles.Een betere mantelzorger kan ik ook niet hebben.
Geniet fijn van je prachtige naaimachine.
Maaike

Ans zei

Wat goed van je dat je naar de beurs bent geweest, en daar ook van heb kunnen genieten. Een geweldig verhaal is het weer geworden, met diepe dankbaarheid naar Rene toe. Jullie verdienen een grote pluim!

GRANNY'S HOUSE zei

Je kon mij vrijdag na de beurs ook opdweilen en dat na 3 keer uitrusten, maar 3 uur slenteren is veel te veel, maar net als jij heb ik er van genoten.

Groetjes
Ines

Hermie zei

Ik kon aan je zien dat je genoot op de beurs en net zoals je al zei , genieten van alle dingen die je wel kunt, ook al is het in een rolstoel. Je hebt een geweldige mantelzorger.
Liefs voor jullie allebei

Jane in Cumbria zei

Wat enorm fijn dat je naar Zwolle kon! Je kussen is prachtig, daar zal ze blij mee zijn. Geweldig dat je weer zoveel dingen doet, ondanks alles. En je man is fantastisch!
liefs
Jane

Anny zei

Leuk om te zien dat je de reis naar Zwolle hebt ondernomen. Geniet maar lekker van het bezig zijn met je handen.

Chris zei

Heerlijk Ansje dat je zo hebt kunnen genieten in Zwolle. Die doorzichtige machine, wel heel apart, maar om daar altijd naar te kijken, lijkt me toch minder leuk.
Wat is dat kussen leuk geworden!!
En wat een zegen dat Rene zoveel kan.

marga zei

Fijn hoor Ansja dat je naar Zwolle bent geweest. Er was zoveel mooi's te zien. Je hebt een prachtig vestje uitgekozen om te breien.
Fijn dat je zo blij bent met Rene kan mij dat heel goed voorstellen met alles wat hij doet.
Groeten
Marga

Esther zei

Je geniet van de dingen om je heen en dat is heel belangrijk......en ach die hond is echt om op te vreten!!!!

Aangenaam verpozen met Joke zei

Wat een prachtig kussen heb je gemaakt. Heerlijk dat je kon genieten van de beurs. Op een ander blog las ik een spreuk "geniet, maar niet met mate". Veel bewondering voor je man, maar ik denk dat hij blij is, dat hij dit voor je mag doen.
Groeten, Joke

Ria, zei

Dat was een uitje met een gouden randje, hè Ansje? Fijn dat je zo lekker kon grasduinen. En het rebbelkussen verdient een dikke pluim! Wat is dat leuk geworden. Heerlijk dat René zo'n geweldige verzorger is. Zo kun je samen toch nog veel, hè?
Liefs van mij.

Ria Notenboom zei

Hallo Ansje,
Wat fijn dat je naar Zwolle bent geweest! Jij blijft maar aan de gang he! Goed van je. Dat kussen is echt fantastisch, een plaatje. En dat vestje ziet er ook leuk uit. Ben benieuwd hoe het jou staat. Rene willen we ook een pluim geven voor wat hij allemaal doet. We wensen jullie veel sterkte de komende tijd.

Groetjes Ria en Klement.

Anoniem zei

Hi, I do believe this is a great blog. I stumbledupon
it ;) I'm going to come back once again since I book marked it. Money and freedom is the greatest way to change, may you be rich and continue to help other people.

Feel free to visit my web-site - buy phen375

Anoniem zei

You need to take part in a contest for one of the greatest sites online.

I'm going to recommend this web site!

Here is my blog post buy phen375

Craftluver zei

Oh dat Rebelkussen is gewoon weer super geworden! En natuurlijk geniet René van die machine geluidjes! Dat betekent dat je er weer van genieten kunt en wat in je koppie hebt, wat weer afleid! Enne..mantelzorger ja, maar bovenal de beste maatje! Soms zijn ze er wel degelijk die ene uit de duizend!