Welkom op mijn weblog. Leuk dat je even langskomt.Ik ga hier mijn dagelijkse belevenissen neerpennen. Meestal zal dat over de hobby's gaan (Quilten, borduren en samen met DH Rene fietsen en met de caravan weggaan) Maar ook wat me nog meer bezig houd in het leven. Na een erg moeilijk 2010 proberen Rene en ik de draad weer op te pakken.

maandag 6 mei 2013

6 mei een gouden zondag!

En niet alleen omdat het Bevrijdingsdag was......
Tam Marink en Laura met natuurlijk Rebbel op visite en Willem en Ans met Mees er ook bij.
Wat een gezelligheid en wat een bof met het weer. De hele dag in de tuin gezeten waar de gele primula's flink hun best deden om er zo mooi mogelijk bij de staan aan de rand van het gras.
Ans had een uitgebreide lunch meegenomen.

 Salade, gehaktballetjes een opgerolde omelet en niet te vergeten de zalige broodjes met zure room aardbeien! Dat was smullen!

Voor de kinders hadden Ans en Willem cadeautjes mee, o.a. een insectenboek en de idee voor een spreekbeurt op school was geboren!
Ze hadden hun superstepjes mee dus konden rond ons huis lekker hun gang gaan. Later nog het park om gewandeld dan konden  Rebbel en Mees lekker laten ravotten. Natuurlijk ook het water in.......Rebbel is enorm gegroeid. Bijna net zo hoog op de rug als Mees.
 

 
Natuurlijk moesten de honden door Laura versierd worden met een door haar gemaakte ketting van paardenbloemen en daarna netjes zitten voor de foto!
René ging met Willem nog een lekkere wandeling maken en later met Ans nog een stukje op de fiets. Mijn super elektrische fiets dus! Nou die ging met een zoefvaartje het viaduct over! Gaat je geld kosten Willem:-).......
Met de avond nog lang op het voorterras gezeten met een hapje erbij. Een gouden dag!
LiefsAnsje/Rene

9 opmerkingen:

Ans zei

Leuk verhaal met leuke foto's van een fijne dag die je van harte gegund is.

quilting Jeannet zei

Wat heerlijk Ansje om zo te kunnen genieten van de kleine dingen die het leven groot maken, dat er nog maar heel veel van deze momenten en dagen mogen volgen.Hartelijke groet,

Mac zei

Dag Ansje,
wat een leuke foto's en wat fijn dat je zo'n aardige Bevrijdingsdag had.
Liefs, Mac

Hermie zei

wat fijn Ansje, dat je weer zo hebt kunnen geniten.

Annie Kingma.Bonnema zei

Dat was genieten, een prachtige dag voor jullie.
Zo mooi en leuk de foto's
Groetnis Annie

Ria zei

Wat heb je weer heerlijk genoten. Het weer is nog steeds verrukkelijk dus geniet maar lekker verder hoor het is je van harte gegund.

Liefs Ria V.

marga zei

Jullie hebben weer een prachtdag gehad. Geweldig hoor.
Ik hoop dat er nog heel veel volgen.
Groeten
Marga

Chris zei

Wat een heerlijke dag hadden jullie, ook de honden! Het genieten spat van je logje af. Fijn hè, dat warme weer en dan allemaal bij elkaar en ook nog lekker smullen! Helemaal super.

Rennie zei

Heerlijke foto's ik zie je genieten!