Welkom op mijn weblog. Leuk dat je even langskomt.Ik ga hier mijn dagelijkse belevenissen neerpennen. Meestal zal dat over de hobby's gaan (Quilten, borduren en samen met DH Rene fietsen en met de caravan weggaan) Maar ook wat me nog meer bezig houd in het leven. Na een erg moeilijk 2010 proberen Rene en ik de draad weer op te pakken.

zondag 13 november 2011

Bostochtje

Gisteren een heerlijke fietstocht gereden door de Baronie (ten zuiden van Breda). Hele stukken door de bossen. Het was nog lekker stil en de zon deed erg zijn best. Kortom, alle ingredienten voor een fijne dag. Hebben vele soorten paddestoelen gezien
Mooi plekje gevonden voor de 1e koffiestop. Wat zeg ik: cappucinno!
Bij het ven met de prachtige spiegeling in het water, de bammetjes gegeten. Wat een uitzicht en wat een stilte!
Nee de herten waren niet los in het bos, maar achter een hek. Ze lagen zo heerlijk in het zonnetje, dus moesten ook op de kiek.
Natuurlijk de handschoenen uitgeprobeerd maar die vielen me erg tegen. Ze worden nauwlijks warm zelfs niet op de hoogste stand. Bovendien moet je er nog handschoenen overaan trekken(of wanten). Nee gaat het dus niet worden en maandag terug naar de winkel. Jammer, leuke uitvinding maar werkt nog niet naar behoren. Moet dus een andere oplossing gaan zoeken. Gisteren trouwens in de middag geen kans om koude handen te krijgen. De zon was gewoon warm:-) Heerlijk. Bij elkaar toch weer 50km gereden.
Met de avond hadden we een etentje van ons koor. Daar zat ik met prikoogjes van de buitenlucht.... hahaha, maar het was erg gezellig en tot hilariteit van de mede eters hebben we wat afgezongen daar. Stoelen werden gedraaid om niets te missen. Ja was leuk uitje.
Hier nog wat foto's van de bostocht.


5 opmerkingen:

Anoniem zei

mooie foto's, wat jammer dat de handschoenen niet hun werk doen.

Jane in Wales zei

O wat prachtig, zo'n rit door het bos. En zulk mooi weer, dan komen al die herfstkleuren nog mooier uit!
Jammer van de handschoenen...
groetjes
Jane

quiltlodge gerda zei

Wat is dit toch een mooie tijd van het jaar!

foekie's fashion zei

wat een prachtdag hebben jullie gehad, jammer van de handschoenen, misschien toch fleecewanten? Je blog begint al mooi vorm te krijgen met je mooie werkstukken. Groetjes van JOke

Tineke zei

Wat een mooie foto's Ansje.
Groetjes Tineke