Welkom op mijn weblog. Leuk dat je even langskomt.Ik ga hier mijn dagelijkse belevenissen neerpennen. Meestal zal dat over de hobby's gaan (Quilten, borduren en samen met DH Rene fietsen en met de caravan weggaan) Maar ook wat me nog meer bezig houd in het leven. Na een erg moeilijk 2010 proberen Rene en ik de draad weer op te pakken.

zondag 20 november 2011

UFO Quiltweekend.

Heerlijk quiltweekend gehad in de Stoppelberg in Beekbergen. Samen met 20 quiltsters aan je UFO werken dat is toch super? Vrijdag 9 uur reden Joke en ik de A12 op en 11 uur kwamen binnen om zo bij de koffie+wat lekkers aan te schuiven.Op de foto zie je het knusse zaaltje waar we verbleven.

Daarna snel aan het werk maar eerst een voorstelrondje en vertellen waar je dit weekend aan wilde werken. De meest leuke half affe werkstukken kwamen uit de tassen. Leuk om dat van elkaar te bekijken, ideen op te doen en desgewenst advies te geven. De lege stukken vloer lagen regelmatig vol met quiltblokken om te zien hoe het zou worden.
De naamachines snorden van smorgens tot savonds.
Op de foto mijn TAW maar die is nog lang niet af hoor. Is nog maar een beginnetje:-)
Tussendoor de koffie/thee met altijd wat lekkers erbij. Het eten was echt verrukkelijk en dat wordt ff afkicken dus.
Dit soort qweekenden/midweken zijn echte aanraders. Deze wordt georganiseerd door Quiltshop Leur in november het UFO weekend en in april midweek of weekend naar keuze.
Foto's van  UFO weekend 2011 zijn te zien op http://community.webshots.com/user/Ansje48

In april gaan we weer:-)

11 opmerkingen:

Wieke van Keulen zei

Hé Ansje, super leuk. Zijn er ook vrouwen die alleen gaan? Lijkt me ook wel wat; maar alleen... Prachtig is je affo geworden.

Jane in Wales zei

Lijkt me heerlijk gezellig zo met elkaar. En je TAW wordt erg mooi.
groetjes
Jane

foekie's fashion zei

Wat hebben jullie lekker genoten en wat een leuk plekje om dat te doen. Leuke Kleurrijke quilt wordt dat. Groetjes van Joke

quiltlodge gerda zei

Wat leuk joh. Zelf ben ik vorig jaar voor het eerst naar het Dorry weekend geweest en inderdaad, heerlijk om met allemaal gelijkgezinden een heel weekend alleen maar met quilten bezig te zijn. In maart gaan we weer!

Shirley zei

Oh dat ziet er gezellig uit! Helemaal top ziet jouw quilt in wording er uit, lekker fleurig. Mmm, heel erg verleidelijk, een UFO quiltweeked in november, en met zo'n kleine groep is het niet te gek druk. Wie weet voor volgend jaar.

Anoniem zei

ziet er gezellig uit, en je quilt wordt mooi,
groetjes Judith

Hermie zei

Dat was dus puur genieten.Je quilt wordt ook erg mooi. Kan me voorstellen dat het voor herhaling vatbaar is.Wij quilten met onze beedames elke maand een hele dag, kan ik me ook altijd zo op verheugen.

Rian, zei

Wat ziet dat er gezellig uit, Ansje. En wat een fleurige quilt wordt dat. Dat is een heerlijk uitje geweest met nog leuke resultaten ook :)
Groetjes,
Rian

Tineke zei

Wat ziet dat er gezellig uit Ansje, zo te lezen heb je genoten.
Fleurige quilt ben je aan het maken, heel mooi.

Anoniem zei

Lieve Ansje,

Jazeker hebben we genoten! In het begin heel veel ooohh en ahhh toen de projecten uit de tassen kwamen, maar bewondering hoe veel we gedaan hebben de afgelopen dagen. Ansje ik ben blij dat ik je heb leren kennen.
Liefs Monique

Jantine zei

Die TAW wordt leuk, ja, heerlijk, zo'n weekend gezellig samen aan het werk, ongemerkt maak je toch heel wat metertjes!