Welkom op mijn weblog. Leuk dat je even langskomt.Ik ga hier mijn dagelijkse belevenissen neerpennen. Meestal zal dat over de hobby's gaan (Quilten, borduren en samen met DH Rene fietsen en met de caravan weggaan) Maar ook wat me nog meer bezig houd in het leven. Na een erg moeilijk 2010 proberen Rene en ik de draad weer op te pakken.

donderdag 3 november 2011

November.

Onderwijl krijgen de bomen en struiken de prachtigste kleuren en daar kan ik zo van genieten!
Voor a.s. zaterdag staat er dus een fietstochtje gepland in een bosrijke omgeving. Zal wel rond Zeist
worden.


Ik ben druk met de top van Margo's BOM bezig maar vaar mijn eigen koers. Zo benieuwd naar iedere rand of het 't beoogde effect heeft. Ik maak hem van allemaal resten en de bedoeling is een antieke uitstraling te geven. Lukt aardig dacht ik. Heb ook al een naam voor deze quilt. DH Rene vond het een Engelse tuin lijken en ik noem hem dus t Hofje

 Tussendoor doe ik nog wat aan mijn Amishborduurtje wat al begint op te schieten. Bijna jammer als het af is. Ben er al heel lang aan bezig. Steeds een paar steekjes. Het ontspant! Groetjes Ansje
 Ansje

10 opmerkingen:

Margo Kool zei

Hoi Ansje,
Leuk, ik heb me gelijk aangemeld als volger ;-)
Wat wordt je Amish sampler al mooi! Lijkt me heel leuk om te maken.... maar helaas neem ik er te weinig tijd voor, quilten komt bij mij op de eerste plaats.
Groetjes Margo

foekie's fashion zei

Goed hoor dat je ook een Blogspotter bent geworden. Je laat ons weer heel wat moois zien, ik geniet ervan. Groetjes van Joke en fijne fietstocht.

Jane in Wales zei

Leuke blog wordt dit, Ansje. Je BOM wordt een plaatje, en je Amish sampler vind ik erg mooi.
groetjes
Jane

Adrie Jansen zei

ik wil jou een een compliment maken met je nieuwe mooie quilt, hij wordt/is erg mooi!

Carin zei

Wat wordt je quilt mooi zeg en dat borduurwerk ... jammie !!!

Mac zei

Hi Ansje, leuk weer een collega blogspotter erbij. Ik had je al een paar keer gezocht, maar je was niet meer te vinden. Ik vind je Hofje prachtig, trouwens je borduurwerk ook.
Tjuuuus
Mac

Hermie zei

Wat een mooie dingen maak je toch weer Ansje, mijn complimenten

Tineke zei

Wat wordt je Amish Sampler mooi Ansje, ook de BOM van Margo is prachtig.

Marianna zei

Super! Je blog gaat vooruit! Je kunt het wel hoor! Leuk die veranderingen in één dag! Ga zo door en de rest van je handwerk is ook weer prachtig!

Jacqueline zei

Wat een mooi borduurwerk Ansje.
Groetjes !