Welkom op mijn weblog. Leuk dat je even langskomt.Ik ga hier mijn dagelijkse belevenissen neerpennen. Meestal zal dat over de hobby's gaan (Quilten, borduren en samen met DH Rene fietsen en met de caravan weggaan) Maar ook wat me nog meer bezig houd in het leven. Na een erg moeilijk 2010 proberen Rene en ik de draad weer op te pakken.

woensdag 23 november 2011

Een super borduurhoek!.

Vandaag naar Ikea om tafels te kopen om de borduurmachine op te zetten zodat hij startklaar staat.
Op de zolder hebben we nog een knappe hoek waar niets staat en dus daar gaat het borduurgebeuren komen. Eerst naar Ikea:-) Nou waren we daar al jaren niet geweest dus we wisten niet wat we zagen. Eerst door de afdeling met de huiskamers. Verhip zegt Rene mijn DH, ze verkopen hier ook t.v.'s Lachen natuurlijk. Later op de beddenafdeling ligt er een mevouw proef te liggen en staat weer op van het bed: goedemorgen zegt hij. Haha Kopje kopje natuurlijk in het restaurant. Moet je met een soort van rolator met je dienblad erop. Wel erg handig gedaan.

Dan naar het magazijn en de tafelbladen en poten in de kar leggen. Thuis kon rene aan het klussen. Moet toch een eitje zijn met voorgeboorde gaatjes he? Maar mooi dat we een setje schroeven, een dop en nog een dingetje te kort kwamen. Dus op de fiets nogmaals naar Ikea. Werd keurig opgelost. De tafels staan en net heb ik alles ingericht. Staat helemaal naar mijn zin! Wat een rijkdom. Want  dit is de borduurhoek en in de kamer ernaast is het de quilthoek:-) Ja ik ben een boffert!

10 opmerkingen:

Hermie zei

Heerlijk Ansje wat een fijne ruimte. Ik ben ook zo'n bofferd en heb ook een hele grote ruimte voor mijn hobbies, alleen niet zo netjes opgeruimd momenteel. Ik snij beneden de stof,want boven is het vol,hahahaha

Shirley zei

Ansje wat een mooie ruime werkhoek is dat, echt ideaal! En nou de boel leeg houden dat er ook echt aan gewerkt kan worden.

Elisa zei

Het ziet er erg gezellig mooi uit

Anoniem zei

ziet er gezellig uit, handig hè Ikea
groetjes Judith

foekie's fashion zei

Wat een mooie werkruimte weer Ansje,en zo netjes he. Groetjes van Joke

Wieke van Keulen zei

Jij boft maar met je mooie ruimte en een handige vent. Lees ik nou goed, dat je nog een ruimte hebt voor het quilten? Niet het bureau ernaast? Bofkont!

Ansje zei

Ha meiden, Ja echt ik ben een boffert. Dit op de foto, is echt alleen de borduurhoek. In de andere kamer (er vlak naast) heb ik de Quilthoek met stoffen e.d. Dit wilde DH en ik al heel lang. We hebben de ruimte, kinders zijn allang de deur uit, en nu staat alles startklaar.
Groetjes Ansje

quiltlodge gerda zei

Heel veel plezier in je nieuwe speelhoekje ;)

Jantine zei

Twee aparte hoeken, wat een rijkdom!

Anoniem zei

I'm really enjoying the theme/design of your site.
Do you ever run into any
browser compatibility problems? A number of my blog readers have
complained about my blog not operating correctly in Explorer but looks great in Opera.
Do you have any suggestions to help fix this problem?


Also visit my web blog :: Albuquerque wheelchairs