Welkom op mijn weblog. Leuk dat je even langskomt.Ik ga hier mijn dagelijkse belevenissen neerpennen. Meestal zal dat over de hobby's gaan (Quilten, borduren en samen met DH Rene fietsen en met de caravan weggaan) Maar ook wat me nog meer bezig houd in het leven. Na een erg moeilijk 2010 proberen Rene en ik de draad weer op te pakken.

zaterdag 5 november 2011

Herfstbos

Vandaag inderdaad fietsen rond Zeist. Wat is het bos in deze tijd mooi! De zon kwam voorzichtig door de bomen heen schijnen en dan zijn de kleuren van de bladeren nog mooier! Er waren ook heel veel soorten paddestoelen. Bij elkaar nog rondje van 50km gefietst. Zal wat foto's bijplaatsen.Nu kijken of ik nog wat kan borduren want het buitenzijn maakt slaperig.

3 opmerkingen:

foekie's fashion zei

Zo, jij hebt kunnen genieten vandaag en René niet minder met die mooie foto's. Je blog begint al aardig vorm te krijgen, mooie kopfoto! Groetjes van JOke

Shirley zei

Mooie foto's en wat wordt de BOM mooi!

Rian, zei

Ha Ansje, fijn dat ik je weer gevonden heb. Op je oude weblog las ik regelmatig je nieuwtjes, en ga dat hier ook weer doen. ik heb me aangemeld als volger. Het "Hofje" vind ik prachtig worden.
Groetjes,
Rian