Welkom op mijn weblog. Leuk dat je even langskomt.Ik ga hier mijn dagelijkse belevenissen neerpennen. Meestal zal dat over de hobby's gaan (Quilten, borduren en samen met DH Rene fietsen en met de caravan weggaan) Maar ook wat me nog meer bezig houd in het leven. Na een erg moeilijk 2010 proberen Rene en ik de draad weer op te pakken.

maandag 28 januari 2013

Ja hoor he he kan weer mailen.

Het internet doet het weer!!!! 11 dagen zonder. pppff En wat was het nu? Bij de centrale een verkeerde draad weggehaald. Ja hoor mevrouw, zeiden ze afgelopen woensdag U heeft signaal tot de voordeur. Nou de monteur meette vanmorgen niets. Ging hij naar het verdeelstation 800 meter verderop, en huppa 20minuten later hadden we verbinding!  En de zon scheen lekker vanmiddag en de pijn in mijn rug is 70% gezakt, radiotherapeut heeft me gebeld en nee, in de tussenwervel zitten echt geen uitzaaiingen maar is verzakt en klem dat geeft de pijn. Echt heel erge pijn....... Advies: veel wandelen /fietsen/zwemmen en voorzichtig zijn met die rug. (dit kwam door het hoesten)
En leuke ochtend gehad en lekker kunnen wandelen. Afijn weer veel redenen om blij mee te zijn!

2 februari komt er een nieuwe huisgenote bij Tamara,Laura en Marink genaamd Rebbel.

LiefsAnsje

10 opmerkingen:

Noa zei

fijn dat het allemaal toch nog een beetje goed nieuws is en idd in beweging is het beste

Chris zei

Dat internet kunnen we niet meer missen, wat jij. Gelukkig dat het nu opgelost is.
Oh wat een schatje, die Rebbel. Maar die 2 zijn ook schatjes!! Heerlijke foto's!

Miny zei

Wat een grappige naam, leuk stel zo samen.

Groeten Miny

Lida zei

Mooie foto's van de kleinkinderen en wat ben jij sterk, ik vind het ongelooflijk dat je alles zo moedig te lijf gaat, petje af! Ik hoop dat de medicijnen je geven wat je wilt en dat de bijwerkingen beperkt zullen blijven! Hou je taai, dikke knuffel
Lida

Annie Kingma.Bonnema zei

Leuke foto's van de kleinkindere, Fijn dat je weer online bent.
Nu hopen op een lekker zonnetje, dat je fijn aan de wandel kan.
Fijn positief berichtje van je.
Groetnis Annie

maaike zei

Wat een schat, waar je veel mee kan en moet wandelen.
Veel plezier

foekie's fashion zei

Ja, gelukkig weer internet, dat is afzien he als dat het niet doet. Leuke foto's van de kleinkids met die nieuwe huisgenote. Heerlijk het zonnetje vandaag, kunnen we gebruiken he. Groetjes van Joke

Jane in Wales zei

Fijn dat de lente op komst is, kun je genieten van het wandelen/fietsen. gelukkig maar dat het internet er weer is. Die Rebbel lijkt me een erg leuke huisgenote. Houd de moed er in!
groetjes
Jane

marga zei

Fijn om te lezen dat de pijn nou minder is. En dat je weer gewoon thuis achter het internet kunt. Soms stiekem denk ik ook wel eens dat wij allemaal een beetje verslaafd zijn aan die contacten via de PC. Wat een schattig hondje komt er bij de kleinkinderen. Ze stralen gewoon op de foto's.
Groeten
Marga

Ria en Klement Notenboom zei

Fijn weer iets van je te horen. Internet is leuk wanneer het werkt. Zoniet dan is het heel lastig. Wat fijn dat jullie zulke heerlijke kleinkinderen hebben. Ik hoop dat zij jullie door deze zware periode kunnen loodsen. Rebbel kan ook veel afleiding geven!
Groetjes
Ria en Klement Notenboom