Welkom op mijn weblog. Leuk dat je even langskomt.Ik ga hier mijn dagelijkse belevenissen neerpennen. Meestal zal dat over de hobby's gaan (Quilten, borduren en samen met DH Rene fietsen en met de caravan weggaan) Maar ook wat me nog meer bezig houd in het leven. Na een erg moeilijk 2010 proberen Rene en ik de draad weer op te pakken.

woensdag 16 januari 2013

updateLieve allemaal,
Gesprek met LA gehad. Was goed gesprek. Hij was ook geschokt toen hij het hoorde en baalde als een stekker.  Plekje op bijnier is wel degelijk fout. Hij vond het jammer dat me de suggestie gewekt werd dat het wel wat anders zou kunnen zijn.

Ga voor de hersenbestraling zei hij en daarna zie ik nog een mogelijkheid met een pilletje voor de bijnier. Dat komt door een match die ze gevonden hebben in de tumor van 2010 en die pil. De Tarveca. Kan de boel nog ff rustig houden. Toch ook bij de long zit het niet helemaal lekker. Maar daar kan die taveca ook aan helpen. Wel bijwerkingen…… pf

Operatie is uitgesloten. Ben ff vergeten te vragen waarom niet maar ik geloof hem zo. Chemo werd me niet aangeraden. Zou ik veel zieker worden en geen kwaliteit. Hij weet wat ik wil.

We hebben half uur gepraat en ik heb echt vertrouwen in hem dat hij me niet laat zakken. Euthanasie ook besproken hoe dat evt moet. Niet dat het zover is maar je kan ook te laat zijn en als het jou gerust stelt moet je dat doen/regelen, zei hij.

He he weer heel verhaal. Niet echt wat nieuws denk ik zo, wel duidelijkheid, dus we gaan met volle moed vrijdag voor de bestralingen.

LiefsAnsje

 

20 opmerkingen:

Lida zei

Wat een moeilijke dagen voor jullie, ik hoop zo dat de pillen goed aan zullen slaan en inderdaad de boel tot stilstand wordt gebracht en sterkte met de bestralingen! Ik wens je nog heel veel kwaliteitsdagen toe,
Liefs
Lida

Annie Kingma.Bonnema zei

Heel moeilijk voor jullie allemaal.
Mag je toch nog goede dagen hebben, en wat er kan worden gedaan , goed mag gaan.
Heel veel sterkte, denk aan jullie.
Groetnis Annie

Rian, zei

O Ansje, ik wens je heel veel moed en doorzettingsvermogen toe. Het is wel fijn dat er onzekerheden weggenomen zijn, maar het is wel heftig wat je weer tegemoet gaat. Heel veel sterkte voor vrijdag, en we hopen dat het allemaal goed mag gaan.
Denk aan je!

quiltlodge gerda zei

Och Ansje, daar schrik ik van. Ik was nog niet op de hoogte. Ik wens je heel veel sterkte de komende tijd en hoop en bid met iedereen mee dat je nog een heleboel kwaliteit jaren gegund zijn. Groetjes

Ageeth Dorsman zei

Het is nu wel prettig, dat je weet,
waartegen je vecht, maar wat een zwaar
gevecht moet je leveren... Ik wens je
veel sterkte met de bestralingen en
hoop, dat het vooral resultaat mag
hebben en je nog heel veel waardevolle
tijd aan je leven mag gaan toevoegen.
Groetjes van Ageeth

marga zei

Hallo Ansje.
Net even de laatste twee blogs gelezen en bewonder jou. Ik hoop dat de bestraling en alles wat er nog gedaan kan worden jou nog een hele fijne tijd geeft.
Sterkte
Groeten
Marga

Noa zei

Heel veel sterkte de komende tijd

Anoniem zei

Hey Ansje,
Wat heb ik toch veel respect voor jou.
Je bent een echte doorzetter.
Heel knap van je hoor.
Wil jou erg veel sterkte toewensen met de komende bestralingen, en weet dat wij, ( inkie, caro, cora en ik, nanny) veel aan je denken.
Liefs Nanny

Anny zei

Wat een moeilijke tijd. En wat klinkt er een rust uit je verhaal. Knap hoor. Ik wens je heel veel sterkte! Anny.

Ria zei

Heel de dag aan je moeten denken.

Ik mail je vanavond wel. Sterkte toegewenst Ria V.

Cisca zei

Heel veel sterkte!

Groetjes, Cisca

Hermie zei

Hoi Ansje,
wat flink dat je het zo op kunt schrijven.Ik wens je samen met Rene heel veel sterkte ,het zal geen gemakkelijke weg zijn.liefs van mij

Wilma Kuin zei

wat een moeilijke dagen voor jullie,...
Ik wens jullie heel veel sterkte toe om hier weer mee om te gaan,...

Jane in Wales zei

Hoi Ansje
Wat fijn dat je zo goed met die man kon praten. Het helpt enorm als je zo iemand vertrouwen kunt. Ik hoop en bid dat de bestraling en de pillen zullen werken!
Liefs
Jane

marcella zei

Moeilijke tijden voor jullie en in het bijzonder voor jou. Ik wens je heel veel sterkte de komende dagen en ook heel veel goede dagen er na. Ik denk aan jullie!

foekie's fashion zei

Ansje, dit wordt geen gemakkelijke route voor jullie. Ik hoop dat je de kracht kan opbrengen om dit te doen, sterkte en houd moed. Groetjes van Joke

Rennie zei

Jeetje meidje wat een tijding. Ik heb zo een ongelooflijk respect voor je wilskracht. Ik wou dat velen het in zo'n situatie hadden. Volgens mij voeg je daardoor kwaliteit toe. Het is me een eer dat ik mag delen. Veel liefs en verder van alles gewenst!

Anoniem zei

hoi ansje,
sucses met de bestalingen,
me ma heeft ook tarceva geslikt
100mg per dag en wonder boven wonder sloeg dat aan.
en de bijwerkingen bij haar vielen reuze mee.
het is toen nog 1 jaar heel goed gegaan,
dus zet hem op en ga ervoor.
groetjes inkie

corine zei

Lieve Ansje,
Wat een verschrikkelijk nieuws hebben jullie gekregen.......en wat bewonder ik je moed om weer voor behandeling te gaan.
Heel begrijpelijk dat je niet tot het gaatje gaat.
Ik wil jullie alle kracht en sterkte wensen die jullie nodig hebben......jullie zijn vaak in m,n gedachten.
Veel liefs Corine

Anoniem zei

Ansje, net even bijgelezen op je blog en vind het heel moedig, dat je er zo open over kan praten, blijf positief, want het is een hele moelijke weg, die jij en je familie moeten afleggen, maar ik weet, dat het je zal lukken, want je bent één van de positiefste mensen, die ik ken, dus meid, veel sterkte met a.s. maandag en de rest van de behandelingen, groetjes Alma