Welkom op mijn weblog. Leuk dat je even langskomt.Ik ga hier mijn dagelijkse belevenissen neerpennen. Meestal zal dat over de hobby's gaan (Quilten, borduren en samen met DH Rene fietsen en met de caravan weggaan) Maar ook wat me nog meer bezig houd in het leven. Na een erg moeilijk 2010 proberen Rene en ik de draad weer op te pakken.

dinsdag 15 januari 2013

Update-je


Vanmorgen 9 u naar de radiotherapeut geweest en tegen 1 u weer thuis. Veel gedaan in ZH.

Zo zwart als het was is het nu meer grijs geworden. Gesprek en nog een gesprek, masker maken en ct scan en nogmaals gesprek met behandend arts die vast zat in de file. Masker maken is geen pretje maar ik heb het gedaan en ben trots, en ook op Rene. Hij heeft erbij gezeten. Het daarna van de bank afkomen is een crime. Erge rugpijn maar is weer over nu. Mag rust-pammetje nemen voor de bestraling (=nu vrijdag al) en is een sessie van ruim een half uur. Maandag ook weer. Dus moet wel stil kunnen liggen. Masker zit aan de tafel vast en zit erg strak. Maar is nodig.

Ik heb de plekjes gezien. De grote is een met veel vocht er omheen. Daar heb ik dus de last van met uitval aan de linkerkant. Verder een r.onder en daar zal geen haar meer gaan groeien en nog een piepkleintje in de buurt. Het wordt een precisie werkje.

Moet het middel dexxamethason nog sterker gaan slikken dus wordt ik nog drukker ppff. Klets de oren van Rene z’n hoofd af. Maar voor goed doel.

Vanmiddag nog gewandeld en kapper gehad.(blijf ijdel:-)) Rene vertelde nog dat de radiotherapeut nog iets zei over het plekje op de bijnier dat ze niet goed kon zien wat of het was. (door de stress hoor ik niet alles)

Is een plekje maar kan een irritatie zijn of een zwellinkje door een of ander. Bidden doe ik niet maar je zou het gaan doen dat ze gelijk heeft.

Kansen zijn meer dan 1 jr…met uitloop van evt een nabestraling na 2 jaar. Er zijn dus echt nog mogelijkheden. Het heet stereotaxie bestraling. Dat is een precisie bestraling voor zeer kleine tumoren op de mm te kunnen bestralen zonder schade aan gezond weefsel.
 
Morgen dus gesprek met longarts. Hij trekt er een half uur voor uit. DUIMDUIM>

LiefsAnsje


 

14 opmerkingen:

Wilma Kuin zei

DUIMDUIM!!!!

Elisa M zei

Wat is dit toch eng om te lezen, dit heb ik nog geen jaar mee gemaakt met mijn moeder.

Hier word hard geduimt voor je!

Chris zei

Fantastisch dat er zo veel mogelijk is tegenwoordig. Blij aan je denken hoor!

Rennie zei

Reken maar dat ik voor je meeduim hoor!

marcella zei

Ik lees nu pas je beide blogjes. Wat een schok dat het weer is teruggekomen en dat je weer 'door de molen' moet. Ik wens jou en René heel veel sterkte en wijsheid de komende periode. En natuurlijk duim ik mee!

groet, Marcella

quilting Jeannet zei

Ik heb je gemaild Ansje!

r zei

HOOP DOET LEVEN.

Groetjes Ria V.

Cisca zei

Ik zal voor je duimen! Sterkte.

Groetjes, Cisca

Hermie zei

hoi Ansje, ik duim zeker voor je en er brand ook een kaarsje hoor.

maaike zei

Heel veel sterkte,ik duim voor.

Anje zei

Och lieverd toch. Heel veel kracht gewenst de komende tijd, duim voor een goede afloop en brand een kaarsje. Denk aan jullie,
liefs Anje.

Ans zei

Lieve Ansje, ik bid voor je dat het allemaal draagbaar voor je is, en dat het positiever voor je zal gaan verlopen. Heel veel sterkte voor jullie!

Tilly zei

Ansje, zal voor je duimen en hoop dat het weer wat beter met je gaat. heel veel sterkte. groetjes Tilly

Ageeth Dorsman zei

Gelukkig toch een beetje een hoopvol
bericht van je. Ik zal heel erg hard
voor je gaan duimen en wens je heel
veel sterkte met de bestralingen.
Groetjes van Ageeth