Welkom op mijn weblog. Leuk dat je even langskomt.Ik ga hier mijn dagelijkse belevenissen neerpennen. Meestal zal dat over de hobby's gaan (Quilten, borduren en samen met DH Rene fietsen en met de caravan weggaan) Maar ook wat me nog meer bezig houd in het leven. Na een erg moeilijk 2010 proberen Rene en ik de draad weer op te pakken.

donderdag 31 januari 2013

UpdateLieve allemaal,
Net de afspraak bij neuroloog gehad. Hij was tevreden maar moet alert zijn op evt epilepsie aanval. Dan gelijk 112 bellen en komen….ppff De 2 kleine plekjes waren heeeeeel klein zei hij en die grote bovenop gaf de problemen. Ook die lichtflitsen zijn een reactie van de hersenen. Daar had ik dus al vaker last van.... Dacht meer aan migraine maar had eigenlijk nooit hoofdpijn erbij. Nu ook niet trouwens!
Maar goed, ik heb naar het ziekenhuis gefietst!!!
Volgende afspraak is a.s. dinsdag naar de longarts. Dan wil hij weten hoe het met de Iressa gaat.

De verschoven en beklemde tussewervel  (veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel pijn gehad ppppff) is een pechgeval door het idiote hoesten wat ik de laatste maanden gedaan heb. Niet meer doen dus. Kan genezen………met geduld. Veel wandelen en fietsen. Geen bezwaar:-)

Voel nog niks van die chemopil Iressa. Moet juist wel wat voelen. Schijnt het beter te werken. Nou ja, we wachten af. Is pas de 3e pil. Vannacht om 3 u al wakker. Geen slaap meer en stuiteren in mijn bed door de dexamethason. Maar lag wel erg lekker hoor. Sinds maandag hebben we elektrisch verstelbare bedbodems. Ideaal nu! Beetje luxe mag en we zijn er blij mee.
 
Staat knappe wind hier in Delft maar wel droog en af en toe zon. Heerlijk de wind door de haren. Ik heb ze nog. Hoef niet kaal te worden zei hij!!!
 
Vanmorgen handdoek geborduurd met de Bernina 830.  (Marink zwemt misschien in april al voor B af en je kan het maar klaar hebben liggen:-) Wist niet meer hoe het zat met verstevigen. Dus gewoon in de ring gespannen en beetje avalon er bovenop gedaan. Ging best en wordt hij niet zo hard.
Ziet er leuk uit. Verder ben ik druk met mijn Hartenkreet. Die komt nog wel op het blog als die echt af is.
Kortom, het gaat goed hier, we hebben onszelf weer een beetje hervonden en genieten van de dag.

Ik kan het niet genoeg benadrukken dat ik zo blij ben met alle lieve mensen om me heen. Voelt zo warm en zo gesteund. Heel fijn. Dank, ook namens Rene.
LiefsAnsje

18 opmerkingen:

Johanna Faber zei

O wat een ellende met ziektes heb je op het moment sterkte

Ik heb ook epilepsie, al meer dan 35 jaar, is mee te leven,

Ik wens je heel veel sterkte toe
Liefs Joke

Lida zei

Oh ja daar moet je echt mee uitkijken, mijn DP heeft het ook en dat is nu eenmaal oppassen geblazen.
Maar probeer zo lekker en ontspannen mogelijk te leven en te genieten van de kleine dingen, dat is het belangrijkste! Veel plezier met je steekjes,
Lida

Chris zei

Fijn dat de arts tevreden is en dat er zoveel goede zorg om je heen is. Zo'n elektrisch bed is natuurlijk heerlijk! Veel sterkte maar en ook plezier in wat je doet!

Rennie zei

Hai meidje, fijn te lezen dat de arts tevreden is. Voor jou geldt nu pluk de dag en geniet van alles.mhet zij je zo gegund. Ik ben ingedachten bij je dat weet je. Als jouw René net zo lief is als mijn René, dan heeft hij een dikke knuffel verdiend.

Craftluver Marianna zei

O Ansje, goed nieuws! Wat fijn dat je je relatief zo goed voelt! En ja, je hebt helemaal gelijk, pluk de dag en die handdoek is maar vast klaar he! En je bent weer ff lekker aan het snorren geweest met je machientje! Ben erg benieuwd naar je hartenkreet! Klinkt heel speciaal!
Heel veel lieve groeten, knuffels en vooral veel sterkte van mij voor jullie!

Tilly zei

Wat fijn dat alles een beetje gaat,wens je heel veel sterkte toe, en het was inderdaad heerlijk fietsen vandaag. sterkte en groetjes Tilly

Tineke zei

Goed om te lezen dat de arts tevreden is. Heerlijk om weer een stukje te fietsen, stond er niet te veel wind?
Heel veel sterkte en liefs gewenst Tineke

marga zei

Fijn om te lezen dat het allemaal een beetje goed gaat en je alweer een stukje gefietst hebt. Geniet maar lekker van bedbodem je mag jezelf toch wel verwennen.
Sterkte
Groeten
Marga

Annie Kingma.Bonnema zei

Heel fijn hé die verstelbare bed bodems, ik heb er echt profijt van gehad de laatste maanden.
Positief bericht weer van je, en je bent fijn bezig met handwerken.
Heel veel sterkte gewenst voor jou en je familie.
Groetnis Annie

Jane in Wales zei

Wat goed dat je gefietst hebt naar het ziekenhuis! Die verstelbare bedbodems lijken me echt wel heel fijn. Goed nieuws dat je ook weer met iets creatiefs bezig bent. Heel veel sterkte voor jullie allemaal!

Anoniem zei

Hallo Ansje.Met bewondering volg ik je Blog.Denk veel aan je en wens jullie veel moed en sterkte.Groeten Carla E.

Ria zei

Fijn dat je weer wat puf hebt gevonden. Want voor je uit staren, daar word je pas ziek van. Geniet van al het het goede dat langs komt.

Groetjes en tot later Ria V.

Ans zei

Ondanks alles, toch positief, wat zijn jullie sterk! Diep respect heb ik daarvoor! Heel veel sterkte en probeer zo te blijven.

Ageeth Dorsman zei

Wat een positief blogberichtje, gelukkig. En zo goed, dat je (met die
best wel harde wind) bent gaan fietsen. En ook heerlijk om te lezen,
dat je aan het handwerken bent; ik
ben erg benieuwd naar je Hartenkreet-
quilt.
Groetjes van Ageeth

Ria en Klement Notenboom zei

Hallo Ansje,
Fijn te lezen dat de doktoren en jullie zo positief zijn, dat is het halve werk! En.... volgens mij haal je ook energie uit het handwerken. Goed zo.
Wij hebben ook sinds kort electrische bedbodems. Luxe he!
We volgen je dagelijks. Hou moed! En de groeten aan Rene.

Groetjes Klement en Ria Notenboom

Anny zei

Wat fijn om te horen dat je weer een beetje rust ervaart in je leven. Heel veel sterkte. Anny.

Rian, zei

Wat fijn Ansje, dat er bij alle zorgen toch iets positiefs te melden is. Jullie zitten niet bij de pakken neer, en dat vind ik zó sterk! Fijn dat je weer gefietst hebt, en creatief bezig bent geweest. Ben benieuwd naar je 'hartenkreet'
Heel veel sterkte weer, en liefs van mij.
Rian

jan en janny zeiGoed zo Lekker POSITIEF, ga zo door. Het lukt je vast